Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κολοσσός Κ.: «Κλώτσησε χρυσή» ευκαιρία!

Κολοσσός Κ.: «Κλώτσησε χρυσή» ευκαιρία!

1
12
Dodekanisos

«Χρυσή» ευκαιρία να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, «κλώτσησε» στο σημερινό ντέρμπι με τον Ιάλυσο ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα της Παλιάς Πολής έχασε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 1 – 0, ωστόσο δικαιούται να αισθάνεται άτυχη διότι στην εκπνοή έχασε πέναλτι με τον Άγγελάκη. Ο παίκτης της Κολοσσού δέχθηκε μαρκάρισμα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, όμως ο έμπειρος Κεφάλας έπεσε πολύ σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα., Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55’ ο Μπαρτσελό έστελνε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 1 και χαρίζοντας έτσι ακόμα μια νίκη στον Ιάλυσο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 3’ ο Παφιάκης ελίχθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 6’ από εκτέλεση πλαγίου του Παφιάκη, ο Μπαρτσελό πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο και έκανε το σουτ, όμως την έστειλε να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 9’ ήταν η σειρά του Λυριστή να «δοκιμάσει» το πόδι του έξω από την περιοχή, όμως ο Κεφάλας ήταν σωστά τοποθετημένος και κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 19’ ένα μακρινό σουτ του Παφιάκη δεν ανησύχησε τον Καρπαθάκη καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 23’ ο Μπαρτσελό εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως ο Καρπαθάκης εντυπωσιακά κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα η οποία κατέληξε κόρνερ.
Στο 30’ ο Δράκος έκανε τη σέντρα και ο Μπαρτσελό εξ΄ επαφής έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Καρπαθάκη και κατέληξε κόρνερ.
Στο 55’ ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα και ο Μπαρτσελό με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 58’ ο Λυριστής έκανε ένα μακρινό σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα (στο 59’) ο Τριπολίτης μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον Κεφάλα αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Στο 66’ ο Αγγελάκης επιχείρησε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 75’ ο Λυριστής σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή όμως ο Κεφάλας απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 91’ ο Αγγελάκης μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε ένα μαρκάρισμα το οποίο ο διαιτητής θεώρησε πως ήταν αντικανονικό, δίνοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Αγγελάκης όμως ο Κεφάλας έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε πολύ ωραία.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κόλλιας (Πλακογιάννης, Πατσιόπουλος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ: Σ. Καρπαθάκης, Λυριστής, Ε. Μαννάκης (61’ Αντωνούρης), Αγγελάκης, Ν. Καρπαθάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Χατζησεβαστός, Χατζηκαλημέρης, Τριπολίτης (61’ Ραφτόπουλος), Κώστας (71’ Δραγάτης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Χατζημιχαήλ, Τσίρκος, Λαζίδης (86’ Ζωάννου), Ντέμκολλη, Παφιάκης, Σταυλάς, Δράκος, Μπαρτσελό, Καρπαθάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kapoios13
kapoios13
11 years ago

Κύριε Δραγάτη δεν έχασε το πέναλτι ο Κολοσσός Κάστρου, αλλά το έπιασε ο τερματοφύλακας.
Επίσης η χρυσή ευκαιρία ίσως ήταν το ότι δεν έφαγε περισσότερα γκολ