Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Κόλλησε» στην Λακωνία η Ρόδος!

«Κόλλησε» στην Λακωνία η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ρόδου κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη στην Λακωνία για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Ρόδος έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στα της αναμέτρησης, η Ρόδος μολονότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε με αξιώσεις έξω από την μεγάλη περιοχή του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καθαρό μυαλό ώστε να σπάσει την κατάλληλη στιγμή μία τελική πάσα. Στην μοναδική καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, η Ρόδος είχε ένα φάουλ του Σοκολάροφ στο 51′, το οποίο ο Θεοδωράκης απομάκρυνε με δυσκολία. Στην συνέχεια της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε και η Ρόδος «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Ζάννης, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ζαΐμι, Σάνι, Τσίπρας, Παπούλης.

ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σάαντο, Μίγγος (87′ Ρέτσος), Μαρκόφσκι (87′ Σουλάι), Καψάλης, Παπάζογλου, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης (67′ Μαρτσάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments