Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κολιάδης: “Όλοι μαζί για την αθλητική ανάπτυξη της Ρόδου”

Κολιάδης: “Όλοι μαζί για την αθλητική ανάπτυξη της Ρόδου”

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρος Κολιάδης κάνει το δικό του χαιρετισμό για τη διοργάνωση I.T.F. Senior S200- Rhodes Open που θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. στη Ρόδο. Αναλυτικά:

«Για μία ακόμη χρονιά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μία μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Ρόδο. Το παγκόσμιο τουρνουά I.T.F. Senior S200- Rhodes Open θα γίνει από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο. Eίμαι σίγουρος ότι και φέτος θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η τεχνογνωσία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, η σημαντική στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Α.), θεωρώ ότι αποτελούν εχέγγυα για μία διοργάνωση, που θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση της Ρόδου σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή ο στόχος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Δήμου είναι η προβολή του νησιού μας. Kαι πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει και μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Όλοι μαζί θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την αθλητική ανάπτυξη της Ρόδου και το τουρνουά I.T.F. Senior S200- Rhodes Open, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία στη Ρόδο και θεωρώ ότι η παρουσία τους στο τουρνουά, θα αποτελέσει το εισιτήριο για τον ερχομό τους στο νησί μας, κι άλλες φορές μελλοντικά.  Θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη Ρόδου όλους τους αθλητές και τους εμπλεκόμενους με το παγκόσμιο τουρνουά, που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Ρόδο, αφού θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή διαμονή στη Ρόδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments