Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Κοιτάμε με ηρεμία το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας”

“Κοιτάμε με ηρεμία το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας”

0
Dodekanisos

“Δεν αλλάζει κάτι. Με ηρεμία και προσοχή κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας προκειμένου να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες!”. Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον τεχνικό του Διαγόρα Σάκη Θεοδοσιάδη και έγινε με αφορμή την προχθεσινή εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό με 3 – 1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα είναι κοντά στη βαθμολογία μέχρι και το τέλος. Έτσι θα πάει”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως τις τελευταίες δυο αγωνιστικές η ομάδα του κάνει μια “αγωνιστική κοιλιά”, απάντησε ως εξής:
“Όχι δεν κάνουμε κοιλιά. Δεν έχω παράπονο στα δυο τελευταία παιχνίδια από την προσπάθεια των παιδιών. Με τον Απόλλωνα Λάρισας πληρώσαμε ουσιαστικά μια στατική φάση και με τον Ιωνικό δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες άσχετα με το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο τέλος”.

Κάνοντας ειδική αναφορά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό είπε:
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Ιωνικός και είχε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στην επανάληψη όμως είχαμε άλλη εικόνα και μετά το τέρμα που πετύχαμε και ισοφαρίσαμε μας δημιουργήθηκαν οι χώροι αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε εμείς και κάναμε λάθη. Αν στο τέλος ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία που θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Εφημερίδα “Ροδιακή”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments