Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κοινωνικός ρατσισμός στα γήπεδα από τη νέα σεζόν!

Κοινωνικός ρατσισμός στα γήπεδα από τη νέα σεζόν!

1
Dodekanisos

Αν και η βασική ιδέα του αθλητισμού σε κάθε του μορφή είναι να …ενώνει και όχι να διχάζει τον κόσμο, εντούτοις από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα …ζήσουμε όπως φαίνεται κοινωνικούς ρατσισμούς με πρόσχημα τη δημόσια υγεία.

Όπως προκύπτει λοιπόν από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας ότι είναι οδηγία του κράτους, στα γήπεδα θα μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει και φέρουν αρνητικό τεστ τις τελευταίες 14 ημέρες.

Προσέξτε, επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ώρες, η ανακοίνωση δεν λέει ή έχουν νοσήσει ή έχουν αρνητικό τεστ. Λέει ξεκάθαρα, ” όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο”.

Αυτό σημαίνει πως αποκλείονται αυτοί που είτε δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, είτε δεν έχουν νοσήσει! Είναι και επίσημο δηλαδή πως η κοινωνία χωρίζεται σε δυο …στρατόπεδα, με τις ευλογίες του ίδιου του κράτους. Στους εμβολιασμένους και στους μη εμβολιασμένους, με τις συνέπειες να είναι πραγματικά απρόβλεπτες τους επόμενους μήνες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
2 years ago

Οδεύουμε στα βήματα που χάραξε ο Φύρερ με τους Εβραίους… Σε ρόλο Εβραίου όποιος αρνείται να γίνει ινδικό χοιρίδιο…