Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κοινή ανακοίνωση Ηρακλή και Ρόδου

Κοινή ανακοίνωση Ηρακλή και Ρόδου

0
Dodekanisos

Κοινή ανακοίνωση με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο των Μαριτσών, εξέδωσαν οι διοικήσεις του Ηρακλή Μαριτσών και του ΑΣ Ρόδος.

Αναλυτικά:
«Οι διοικήσεις του ΑΣ Ρόδος και του Ηρακλή Μαριτσών από κοινού ανακοινώνουν ότι στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του μεταξύ τους αγώνα, παρουσία των δυο προέδρων και του διοικητή του ΑΤ Ιαλυσού κ. Καλαμάτα, αποφασίστηκαν πως οι φίλαθλοι της Ρόδου θα καθίσουν σε εξέδρα απέναντι από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Μαριτσών.

Με τις διαβεβαιώσεις και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα σε αθλητικό κλίμα. Ο πρόεδρος του Ηρακλή διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θα αποτρέψει φραστικά ή άλλα επεισόδια με τη βοήθεια και της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ εκ των προτέρων Ρόδος και Ηρακλής ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συμβολή της στη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Την Κυριακή οι ομάδες δίνουν έναν ακόμη αγώνα. Τους φιλάθλους ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θερμά και αθλητική διάθεση. Γι’ αυτό καλούμε όλους να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ας κερδίσει ο καλύτερος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments