Αρχική Videos Κλοπ: Η Λίβερπουλ δεν θα υπογράφει ανεμβολίαστους παίκτες

Κλοπ: Η Λίβερπουλ δεν θα υπογράφει ανεμβολίαστους παίκτες

0
Dodekanisos

Με την πανδημία του κορονοϊού τριγυρίζει στην Ευρώπη και την στιγμή που η μετάλλαξη «Όμικρον» εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία, το θέμα του εμβολιασμού στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Premier League επανέρχεται. 

Ειδικότερα, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τονίζει ότι δεν έχουν θέση στην ομάδα του όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα μιλάει με σκληρά λόγια, καθώς τους χαρακτηρίζει ως «διαρκή απειλή». Όπως δηλώνει, οι μη εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές εγκυμονούν κινδύνους. Είναι απίθανο η Λίβερπουλ να υπογράψει νέα συμβόλαια με ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. «Δεν είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε με έναν παίκτη. Ωστόσο το σκέφτηκα και ναι, θα έχει επιρροή, σίγουρα», λέει ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν εμφανιζόταν προβληματισμένος για το αν το θέμα του εμβολιασμού θα επηρεάσει την πολιτική μεταγραφών της Λίβερπουλ.

«Εάν ένας παίκτης δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, είναι μια συνεχής απειλή για όλους. Από οργανωτική άποψη, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αν θέλεις να ακολουθήσεις τα πρωτόκολλα, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις. Αν κάποιος (ποδοσφαιριστής) νοσήσει με κορονοϊό, και υπάρχουν άλλοι γύρω του, θα βρεθούν σε απομόνωση. Οπότε φυσικά αυτό επηρεάζει όλη τον σύλλογο. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα “καταφύγιο” για με εμβολιασμένους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments