Αρχική Videos Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης

0
Dodekanisos

Νέες κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την Τρίτη (16/11), αποφάσισαν οι αγροκτηνοτρόφοι της Κρήτης. Μάλιστα ζητούν και συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το «Παγκρήτιο Στάδιο». Κατά τη διάρκεια της παγκρήτιας συνάντησης συνεταιριστών, αγροτοσυνδικαλιστών, βουλευτών, δημάρχων και άλλων φορέων, την οποία συγκάλεσε η Παγκρήτια Επιτροπή Αγώνα Αγροτών στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου χθες (14/11), αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr, οι αγροκτηνοτρόφοι Κρήτης, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το «Παγκρήτιο Στάδιο». Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν πορεία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ακολούθως στην Περιφέρεια Κρήτης, ενώ θα καταλήξουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου θα κάνουν κατάληψη επ’ αόριστον. Ανάλογη κατάληψη θα πραγματοποιηθεί στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Χανιά.

Επίσης αποφασίστηκε και ζητήθηκε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν ο πρωθυπουργός δεν ανταποκριθεί στο αίτημά τους, η κατάληξη δεν πρόκειται να λήξει. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments