Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεόβουλος: «Προπονητής είναι και θα είναι ο Δογιάμας»

Κλεόβουλος: «Προπονητής είναι και θα είναι ο Δογιάμας»

0
O προπονητής του Κλεόβουλου Δημήτρης Δογιάμας (μέσο) παραμένει όπως αναμενόταν στη θέση του
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει για το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Φανών εξέδωσε ο Κλεόβουλος Λίνδου. Θυμίζουμε ότι τόσο ο πρόεδρος του Κλεόβουλου όσο και ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας δέχθηκαν προσωπική επίθεση από τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή του συλλόγου. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Μετά την προσωπική επίθεση που δέχθηκαν στο γήπεδο των Φανών την Κυριακή 12/12 κατά την διάρκεια του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας μας και ο επί χρόνια καταξιωμένος προπονητής μας Δημήτρης Δογιάμας από τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή του Κλεόβουλου στο έκτακτο ΔΣ αποφασίσθηκαν τα εξής:

  1. Προπονητής της ομάδας του Κλεόβουλου Λίνδου είναι και θα είναι ο Δογιάμας Δημήτριος ,
  2. Τα μέλη του ΔΣ είναι ανοικτά σε ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την διοίκηση και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει αίτηση μομφής ενάντια της διοίκησης για την διεξαγωγή έκτακτης ΓΣ και προκήρυξης εκλογών ,
  3. Ο Κλεόβουλος Λίνδου είναι ένα υγιές σωματείο και παρά την πρόθεση του προέδρου για παραίτηση όχι μόνο από τον προεδρικό θώκο αλλά και από απλό μέλος στο τέλος υπερίσχυσε ο σεβασμός μεταξύ των μελών του ΔΣ και η ιστορία του Κλεόβουλου που είναι παραπάνω από τον οποιοδήποτε.
  4. Όσο αφορά τις απόψεις για το ποιοι αγωνίζονται και για ποιους ενδιαφέρονται προπονητής και πρόεδρος, ο Κλεόβουλος αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος , στην Κ-14, στην Κ-12, στην Κ-8 και στην Κ-6 στα πρωταθλήματα υποδομών. 

Τέλος ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους με υγεία και η εορτή της Γεννήσεως Του Κυρίου Μας να μας φωτίζει και να μας οδηγεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments