Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Η επιστροφή του Διακογεωργίου

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Η επιστροφή του Διακογεωργίου

0
Dodekanisos


Στην ομάδα του Κλεόβουλου Λίνδου επιστρέφει ένα δικό του παιδί. Πρόκειται για τον Αντώνη Διακογεωργίου, γιο του αξέχαστου πρώην προέδρου της ομάδας Μιχάλη Διακογεωργίου που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα ακόλουθα:

“To δ.σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει την επιστροφή ενός από τα αγαπημένα και πιο ταλαντούχα παιδιά της ομάδας μας Διακογεωργίου Αντώνιο του Μιχαήλ και θα αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα της ομάδας μας για το 2019-2020,εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας υγεία ευτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο μικρός Αντωνάκης, γιός του αείμνηστου Μιχάλη Διακογεωργίου (επίτιμου προέδρου του Κλεόβουλου Λίνδου) είχε φύγει πριν τρία χρόνια για τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών αγωνιζόταν στο εξωτερικό πέρυσι και φέτος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του.
Με την ευκαιρία ακολουθεί ανακοίνωση της ομάδας μας για το παιχνίδι μς την ΑΕ Λέρου: Ευχαριστούμε την ομάδα της ΑΕ Λέρου για την φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα και συγκεκριμένα τον Διαμαντή Τσάτσο οποίος παλεύει και εκτός του αγωνιστικού χώρου για το ποδόσφαιρο που αγαπάει. Συζητώντας μαζί του, μας εξέφρασε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά για την επιβίωση της ομάδας του νησιού του. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες αυτές οι ομάδες των ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, τα οποία αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή από το Ελληνικό κράτος, όχι μόνο από τον αθλητικό χώρο αλλά από το κεντρικό κράτος, τα νησιά μας είναι και ωραία και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πρέπει λοιπόν οι κάτοικοι αυτών των νησιών να συνεισφέρουν όχι μόνο χρηματικά αλλά πνευματικά για αυτές τις ομάδες στολίδια του νησιωτικού χώρου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments