Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κλεόβουλος: Το πρώτο τρίποντο

Κλεόβουλος: Το πρώτο τρίποντο

0
kleovoulos_6
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας σημείωσε σήμερα (Σαββάτο) ο Κλεόβουλος ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 4 – 1 της Ομόνοιας Γενναδίου. Τα δυο από τα τέσσερα τέρματα τα σημείωσε ο Μασάδο, ο οποίος όμως στο 65’ άφησε και την ομάδα του με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για αντικανονικό μαρκάρισμα). Ο Κλεόβουλος είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και πέτυχε μια νίκη ψυχολογίας περισσότερο.
Τα γκολ
Στο 25’ μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Μασάδο μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 0. Στο 37’ ο Πέρος με κοντινό σουτ πέτυχε το 2 – 0 και στο 41’ ο Μασάδο και πάλι, με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 70’ ο Φρατζάκης στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε άθελα του τη μπάλα  στα δίχτυα της δικής του ομάδας, για να γίνει έτσι το 3 – 1. Στο 73’ ο Συμεωνίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Καραγιάννης, Γιαννουκάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ναούμ, Φρατζάκης, Αγγέλοφ, Κακλαμάνος, Κ. Διάκουλας, Αγγελιδάκης, Μασάδο, Πέρος, Σακκάς (50’ Πίτσης), Μάντεφ, Θ. Λάμπης (65’ Συμεωνίδης)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Χατζηδημητρίου, Χατζηκώστας, Α. Πιζήμολας, Στουανούσκι, Στ. Μπαιράμης, Στ. Πιζήμολας (60’ Κουνουπι΄ωτης), Καρασάββας, Σκ. Μπαιράμης, Στ. Πιζήμολας, Μ. Καμμάς, Σταματάκης (75’ Κρητικός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments