Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεόβουλος: Οι νέες φανέλες

Κλεόβουλος: Οι νέες φανέλες

7
mathios kleovoulos
Dodekanisos

Τη νέα του εμφάνιση παρουσίασε και επίσημα ο Κλεόβουλος Λίνδου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυριαρχεί το μπλέ τόσο στη φανέλα όσο και το σορτσάκι. Στη φωτογραφία, τη φανέλα παρουσιάζει το φετινό μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας Παναγιώτης Μαθιός. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε & Savaidis Travel) που δέχθηκαν να ενισχύσουν την ομάδα και να συμμετάσχουν με το λογότυπο τους στις νέες εμφανίσεις. Η ομάδα της Λίνδου, «κατεβαίνει» με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχοντας σαν στόχο να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της και να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mm
Mm
10 years ago

Το εθνοσημο που κολλάει;;;

filathlos
filathlos
10 years ago

para polu wraia emfanish!!! k akrivh…

kremasti city
kremasti city
10 years ago

me tosous klarinogamproys pou mazepsate ekei mono mpala dn tha peksoun

Koukouloforos
Koukouloforos
10 years ago

to psari apo to kefali murizei…efoson o proponitis den mporei na tous mazepsei…osa lefta kai na mpoun den pane pouthena…

prepei oi paixtes kai o proponitis prota na sebontai ton eauto tous kai meta tous antipalous…

GIANNIS
GIANNIS
10 years ago

ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ…..ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΕΕΕΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

lindiakos
lindiakos
10 years ago

ευχομαι η επιλογη του ποδοσφαιριστη να μην αντιπροσωπευει τη σοβαροτητα του συλλογου φετος…….επλιζω την τελευταια στιγμη ο κυριος καραγιαννης να ορθωσει το αναστημα του και να μας θυμισει τον δυναμικο και με προσωπικοτητα βασιλη καραγιαννη που θαυμαζαμε και αγαπησαμε στις επαγγελματικες κατηγοριες και να μην αφησει αυτα τα αδικημενα ταλεντα του τοπικου να τον εκθετουν καθε σαββατο……με αγαπη και σεβασμο προς τον κυριο καραγιαννη…….και στους παικταραδες με ηθος που εχουν και ενσημα απο το ποδοσφαιρο οπως ο κυριος κακλαμανος….τα υπολοιπα παιδακια του facebook καλα θα κανουν να χαμηλωσουν λιγο το κεφαλακι τους γιατι δεν θα τους σωσουν ουτε οι μπραβοι της γειτονιας τους οπως διαφημιζουν.

dhmhtrhs
dhmhtrhs
10 years ago

toso kairo kanenas den anaferthike sto oti h dioikisi toy kleovoyloy prokalei me to na ksodevei tosa xrhmata gia metagrafes se toso dyskoloys kairoys apokleiontas thn xrhsimopoihsh ntopion podosferiston legontas dhthen oti den yparxoyn. otan analave ayth h dioikisi yphrxan 15-20 alla vlepete h eprepe na toys paroyn pipa h den htan arketa kaloi gia na foresoyn fanela NIKE!!!!!!!!!!