Αρχική Επικαιρότητα Κλειστοί και οι παιδότοποι την Τρίτη (16/11), από κοινού με την εστίαση

Κλειστοί και οι παιδότοποι την Τρίτη (16/11), από κοινού με την εστίαση

0
typosthes.gr
Dodekanisos

Στο πλευρό της εστίασης τάσσονται και οι παιδότοποι της Θεσσαλονίκης, καθώς αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστοί την Τρίτη (16/11). Οι ιδιοκτήτες των χώρων αναψυχής για τα παιδιά, στηρίζουν την αντίστοιχη κίνηση της εστίασης, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα typosthes.gr, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Παιδότοπων Και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι στηρίζει την κίνηση της εστίασης για απεργία και ζητά από την πολιτεία την κρατική μέριμνα και ενίσχυση, ώστε να επιβιώσουν τα καταστήματα από τις συνέπειες της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως οι παιδότοποι ήταν για αρκετό καιρό κλειστοί με κρατική εντολή.

«Παρά τη δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι κανείς δε θα μείνει πίσω, καλούμαστε να πληρώσουμε το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων που βαραίνουν τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας πλέον χωρίς ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και με διαρκή πόλεμο από γιατρούς και ΜΜΕ, με στόχο να μην εισέρχονται πελάτες στα καταστήματά μας. Είναι αναγκαία η στήριξη του κλάδου μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments