Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κλειστή η σκεπαστή και αυτή την εβδομάδα

Κλειστή η σκεπαστή και αυτή την εβδομάδα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ Β’ εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Διαγόρας. Αναλυτικά:

“Την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Διαγόρας θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας” της πόλης μας  για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 την δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ .
Για τον σκοπό αυτό η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει προς τους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και τους φιλάθλους τα παρακάτω:
-Δεν θα γίνει ούτε αυτή την αγωνιστική,  χρήση της σκεπαστής εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται.
-Δικαιούνται ελευθέρας εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο οι δημοσιογράφοι οι  κατέχοντες ταυτότητα του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ..
-Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα παραλάβουν την σχετική διαπίστευσή τους την Κυριακή το μεσημέρι από τη Λέσχη του Διαγόρα στις 12.30 και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις Θύρες 5 και 6.Παρακαλούνται οι αξιότιμοι φωτογράφοι να έχουν μαζί τους τα σχετικά φωσφορούχα γιλέκα.
-Οποιοσδήποτε θελήσει να έχει στιγμιότυπα του αγώνα θα πρέπει να έχει την απαραίτητη άδεια της ΕΤ 3.Οποιαδήποτε άλλη λήψη απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά.
-Από τίς Θύρες 5 και 6 θα εισέλθουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Διαγόρα, αλλά και όσοι φίλαθλοι του νησιού θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
-Κατ’ εξαίρεση θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 του Δημοτικού Σταδίου (έναντι ΜΕΤΡΟΠΟΛ). Από εκεί θα εισέλθουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και θα πάρουν τη θέση τους στα καθίσματα της Θύρας 3″.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments