Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Κλείστε τα αυτιά σας, παίξτε τη μπάλα σας”

“Κλείστε τα αυτιά σας, παίξτε τη μπάλα σας”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Κακιά Σκάλα». Αναλυτικά:
«Από το 1981 μέχρι και σήμερα μοναδικός σκοπός του Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ” είναι να μπαίνει ασπίδα όταν βλέπει τα συμφέροντα του Συλλόγου να θίγονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και τώρα, δύο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως μεθοδεύσεις που πλήττουν όχι μόνο τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την έκβαση του πρωταθλήματος ούτε μένουν κρυφές και φυσικά δεν θα γίνουν επιτρεπτές. “Κύριοι” εκτίθεστε. Και εκτίθεστε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, χωρίς καμιά προσπάθεια να αποκρύψετε το ποιόν τόσο το δικό σας όσο και της ομάδας σας. Όση λάσπη κι αν ρίχνετε στον ανεμιστήρα, όσες υπόνοιες κι αν αφήνετε για τη ΡΟΔΟ, φαίνεται πως τα παρασκηνιακά παιχνίδια είναι δική σας ειδικότητα. Σας συνιστούμε λοιπόν να μην παριστάνετε τις οσίες παρθένες, αν και κατανοούμε πως σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα παιχνίδια παίζονται εντός αγωνιστικού χώρου.  
ΥΓ: Από την αρχή της χρονιάς το δηλώνουμε απερίφραστα. Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ή εμείς ή ΕΜΕΙΣ. Κοπιάστε…
ΥΓ1: Για μια ακόμα φορά θέλουμε να σταθούμε στην αυταπάρνηση και στο πάθος που οι ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας έχουν δείξει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κλείστε τα αυτιά σας, παίξτε τη μπάλα σας, κόψτε τους την όρεξη και βουλώστε τους τα στόματα!».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments