Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλείνει Καραγιάννη ο Αστέρας Μ.

Κλείνει Καραγιάννη ο Αστέρας Μ.

1
Dodekanisos

Μια ανάσα από τον Αστέρα Μασάρων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του news12 ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο έμπειρος πορτιέρο τα έχει βρεί σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί θετικά η συγκεκριμένη μετεγγραφή είναι το τυπικό κομμάτι. Να θυμίσουμε ότι ο Καραγιάννης φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή Λάρδου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες.
Ακόμα η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη ήρθε σε συμφωνία με ακόμα ένα πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λ., πρόκειται για τον Ντίμι Στογιανόφσκι ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας των Μασαρενών.
Όσον αφορά το υπόλοιπο μετεγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου η ομάδα βολιδοσκοπεί κάποιες περιπτώσεις επιθετικών αναζητώντας την κατάλληλη επιλογή που θα πλαισιώσει τον Τηλέμαχο Πάττα στη γραμμή κρούσης των «κυανόλευκων».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
No name
No name
7 years ago

Emine Kai o tagaef Kai o nikoli sti lardo elate na tous parete Kai aytous a xexasa exoume Kai ti stoles tou HRAKLI an tis xriazeste . Apo asteras masaron apo edo Kai pera tha legeste asteras gipon.pesate pano stin lardo San tous gipes