Αρχική Videos “Κλειδώνει” η Αυστραλία, μόνο για τους εμβολιασμένους τουρίστες!

“Κλειδώνει” η Αυστραλία, μόνο για τους εμβολιασμένους τουρίστες!

0

Μόνο εμβολιασμένοι τουρίστες θα μπορούν να επισκέπτονται πλέον την Αυστραλία. Είναι κάτι που θα ισχύσει από τις 21 Φεβρουαρίου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισσον μετά από συνεδρίαση της επιτροπής εθνικής ασφάλειας του υπουργικού συμβουλίου.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων είπε: «Ξέρω ότι η τουριστική βιομηχανία θα ανυπομονεί για αυτό. Προετοιμαζόμαστε για να καλωσορίσουμε διεθνείς επισκέπτες και πάλι. Η προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να είστε πλήρως εμβολιασμένοι για να έρθετε στην Αυστραλία. Αυτός είναι ο κανόνας. Όλοι αναμένεται να το τηρήσουν».

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του ορισμού του “πλήρως εμβολιασμένου” ώστε να συμπεριληφθούν οι ενισχυτικές δόσεις. «Για όσους έρχονται και είναι διπλοεμβολιασμένοι, δεν παρουσιάζουν μεγαλύτερο κίνδυνο από εκείνους που είναι ήδη εδώ στην Αυστραλία», είπε. Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εξαίρεσης για να έρθουν στην Αυστραλία και πρέπει να περάσουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο εάν τους χορηγηθεί άδεια εισόδου στη χώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments