Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Kλεάνθης non-stop

Kλεάνθης non-stop

0
DSCN0907
Dodekanisos
Με την όρεξη έμειναν οι φίλαθλοι του Αστέρα Μ. που παρ’ όλο που είδαν την ομάδα τους να προηγείται πρώτη και στη συνέχεια να ισοφαρίζεται ,στο τέλος πίστεψαν ότι θα πάρουν και τη νίκη , χωρίς βέβαια να υπολογίσουν τις προθέσεις του αντιπάλου που τελευταία φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και δεν ήθελε με τίποτα να γίνει έρμαιο των ορέξεων του.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και με τη ψυχολογική ώθηση που τους έδινε το αήττητο της έρδας , πήραν πολύ γρήγορα το κεφάλι στο σκορ. Όμως στη συνέχεια “ταμπουρώθηκαν” πίσω και έδωσαν το διακαίωμα στους “ροσονέρι” να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων , κάνοντας την ισοφάριση θέμα χρόνου. Όντως το παιχνίδι δεν άργησε να έρθει στα ίσα με τον νεαρό Παπακωσταντίνου να βάζει όλο του το ταλέντο και να στέλνει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του έμπειρου Δημητρόπουλου στο 44′ (φώτο).Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να “καθαρίσουν “ το ματς και μάλιστα στο 63′ πήραν το κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάττα.
Στη συνέχεια και καθώς η αναμέτρηση όδευε προς το τέλος ,οι Μασσαρενοί προσπάθησαν να πιέσουν έχοντας λύσεις επιθετικά τον Αμπελά , τον Σκούμπρο και τον Πλαγγέντη που ήταν διστακτικοί και δεν συνεργάστηκαν καλά για να βοηθήσουν την ώρα που η μπάλα “έκαιγε” μπροστά στα καρέ του Σαββιδάκη. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε δύο πράγματα , πρώτον πως ο Αστέρας δικαιούνταν ακόμη ένα γκολ και δεύτερον πως ο Κλεάνθης μπορεί να μην έπιασε απόδοση , αλλά σίγουρα γνώριζε καλά τον αντίπαλο και έπαιξε έξυπνα για να τον “εγκλωβίσει” . Ωστόσο στο παιχνίδι δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε κάποιες αποφάσεις του διαιητητή Πατσιόπουλου, διαμαρτυρίες που κορυφώθηκαν κατά την έξοδο του διαιτητικού τρίου από το γήπεδο με αποδοκιμασίες, ειρωνικά χειροκροτήματα και απειλές της στιγμής. Μάλιστα ο διαιτητής Πατσιόπουλος έκανε συμπηρωματική έκθεση για τα όσα συνέβησαν κατά την αποχώρησή τους και το θέμα θα πάρει πλέον το δρόμο της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Φάσεις/γκολ
3′ Ο Παπακωσταντής έβγαλε σέντρα για τον Πάττα που βγήκε στην επίθεση ,σούταρε από το ύψος της περιοχής , αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Κιλασίν και βγήκε κόρνερ.
5′ Ο Παπαδόπουλος με ατομική προσπάθεια μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή του Σαββιδάκη και από θέση τετ-α-τετ άνοιξε το σκορ 1-0.
20′ Ο Γεωργαλλής έβγαλε σέντρα από δεξιά για τον Δημητρόπουλο που πλάσασε ευρισκόμενος μπροστά απ’το τέρμα , αλλά η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.
24′ Ο Παπακωσταντίνου έβγαλε σέντρα στον Γεωργαλλή που βγήκε ταχύτατα στην επίθεση, αλλά ο β΄βοηθός Μαυρουδής τον συνέλλαβε σε θέση οφσάιντ.
30′ Ο Μίρτσεβ έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού, όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι καθώς έκρινε πως ήταν από πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να βγει στην αντεπίθεση ο Γεωργαλλής να κάνει ψύχραιμος το σουτ το οποίο απόκρουσε ο Νέσγος πέφτωντας στη σωστή πλευρά.
44′ Μετά από πάσα του Δημητρόπουλου, ο Παπακωσταντίνου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
45′ Άουτ πέρασε το σουτ του Αμπελά μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Παπαδόπουλου.
56′ Τριπλή απόκρουση για τον Σαββιδάκη.Ο Αμπελάς εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα αφού κόντραρε σε σώματα αμυντικών , γύρισε πίσω στον Σκούμπρο που επιχείρησε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Σαββιδάκη να αποκορούσει με υπερένταση. Στη εξέλιξη της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Πλαγγέντη που έκανε δεύτερο σουτ ,με τον γκολκίπερ να λέει ακόμα μια φορά “ΟΧΙ” . Στη συνέχεια ο Μπάρτζος επενέβη για να τελειώσει τη φάση, αλλά ο πολύ καλος Σαββιδάκης “κατέβασε ρολά “για τρίτη συνεχόμενη φορά.
63′ Ο Χατζηπαυλής ανέτρεψε τον Πάττα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πάττας κάνοντας το 1-2.
68′ Ο Πλαγγέντης προσπέλασε την άμυνα του Κλεάνθη τροφοδότησε τον Μίρτσεβ στα πλάγια , με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και να στέλνει τη μπάλα άουτ.Στην αντεπίθεση ο Δημητρόπουλος μετά από συνδυασμό του Γεωργαλλή με τον Παπακωσταντίνου, δε μπόρεσε από κοντά να πετύχει ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλιδι.
74′ Ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το σουτ του Γεωργαλλή από το ύψος της περιοχής , μετά από ωραίο συνδυασμό του Καρυπίδη με τον Θεοδοσίου.
86′ Μετά από συνεργασία του Γεωργαλλή με τον Ατσίδη, ο Παπακωσταντίνου με σουτ από πλάγια θέση δε μπόρεσε να σκοράρει , αφού ο Κιλασίν επενέβη στη φάση και έδιωξε σε κόρνερ.
90+4′ Ενώ ο Κιλασίν βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος από την κόντρα με τον Γεωργαλλή , ο τελευταίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νέσγο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Παραπονούμενους άφησε τους γηπεδούχους η διαιτησία του Πατσιόπουλου που διαμαρτύρωνται για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Καλός ο Α΄βοηθός Κασιώτης ενώ ο β΄βοηθός Μαυρουδής ελέγχεται για τη φάση του 24′.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Σκούμπρος, Κιλασίν, Μουδάτσος,Μίρτσεβ ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Πάττας, Καρυπίδης,Παπαδημήτρης με κορυφαίο τον Παπακωσταντίνου.

Αστέρας Μ.: Νέσγος, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Παπαδόπουλος, Κιλασίν, Κουρμαδιάς(80′ Χατζηκώστας), Μουδάτσος, Μίρτσεβ, Πλεγγέντης, Αμπελάς, Χατζηπαυλής.

Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Χατζηθεοδωράκης(81′ Ατσίδης Α.), Νικολός, Καρίκης, Θεοδοσίου, Παπαδημήτρης, Παπακωσταντίνου, Σάββενας, Δημητρόπουλος(72′ Καρυπίδης), Πάττας(87′ Πολυμένωφ), Γεωργαλλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments