Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κλεάνθης με όραμα διετίας!

Κλεάνθης με όραμα διετίας!

1
2
Dodekanisos

Πολύ σημαντικό μπορεί να χαρακτηριστεί το φετινό ξεκίνημα του Κλεάνθη στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ. Η ομάδα του Παραδεισίου «μετράει» δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό είναι ένα πολύ καλό στατιστικό που οπωσδήποτε της δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας Λοίζος Παπακωνσταντίνου τόνισε:
«Ουσιαστικά είμαστε μια καινούργια ομάδα. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πω ότι έχουμε παίκτες και στο ανδρικό αλλά και στο εφηβικό οι οποίοι για πρώτη φορά πάτησαν το πόδι τους στο παρκέ. Αυτό λέει σίγουρα πάρα πολλά. Φυσικά και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις δυο νίκες που έχουμε κάνει στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Γενικώς υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και μεγάλος ενθουσιασμός για την προσπάθεια που γίνεται. Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι την καλύτερη δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα σε βάθος διετίας. Ο μεγαλύτερος μας όμως στόχος είναι να καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες».
Σε ερώτηση για το αν περίμενε το πολύ καλό αυτό ξεκίνημα, απάντησε:
«Το είχα η αλήθεια στην άκρη του μυαλού μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα κιόλας. Όμως το ευχόμουν να ξεκινήσουμε έτσι καλά. Ακόμα και να χάναμε όμως στο παιχνίδι με τον Διαγόρα δεν θα ήταν αποτυχία. Τώρα όμως που κερδίσαμε είμαστε σίγουρα πολύ καλύτερα».
Μιλώντας για το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος είπε:
«Πιστεύω ότι έτσι όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Όχι μόνο εμείς αλλά όλοι. Καταρχήν θα δώσουμε όλες οι ομάδες περισσότερα παιχνίδια. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα πιστεύω ότι δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να έχουν στόχους. Μέχρι τώρα υπήρχε ενδιαφέρον μόνο για την πρώτη θέση. Πλέον και η 2η και η 3η θέση δίνουν πολλά κίνητρα».

φωτογραφία: Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
guide
guide
10 years ago

Εύγε, …μέχρι την τελευταία παράγραφο…

Η ασυναρτησία σε όλο του το μεγαλείο.

1. έτσι όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα μόνο να κερδίσουμε έχουμε. (?)

2. θα δώσουμε όλες οι ομάδες περισσότερα παιχνίδια. (?)

3. Πλέον και η 2η και η 3η πάρα πολύ καλά. (?)