Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κιτρινόμαυρος οδοστρωτήρας!

Κιτρινόμαυρος οδοστρωτήρας!

0
katavia2016
Dodekanisos

Με 6-2 ξεπέρασε το εμπόδιο του Νηρέα η ΑΕ Κατταβιάς που είχε την επιθετική ουσία απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε αλλά τα αμυντικά του λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη η Κατταβιά συντηρεί την διαφορά της από τον δεύτερο της βαθμολογίας Διγενή και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση που δίνει το «εισιτήριο» για την Α’ Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Μαίλης με σουτ ύστερα από ασίστ του Κουλιμπαλί (0-1), με τους γηπεδούχους όμως να ισοφαρίζουν στο 15’ με κεφαλιά του Καμπούρη ύστερα από σέντρα του Παπανικολάου (1-1). Η Κατταβιά πήρε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο 31’ με τον Μήτρου να περνάει και τον Αξιώτη και με πλασέ σε κενή εστία να «γράφει» το 1-2. Το ημίχρονο «έκλεισε» με ένα ακόμη τέρμα των πρωτοπόρων και συγκεκριμένα στο 36’ με μακρινό σουτ του Μαίλη (1-3).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει (2-3) στο 51’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Καμπούρη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» στο αμέσως επόμενο λεπτό (52’) σκόραραν εκ νέου αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουλιμπαλί (2-4).

Στο 61’ ο Ντούπης σέντραρε και ο Δράκος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-5 ενώ το τελικό 2-6 διαμορφώθηκε στο 70’ με κεφαλιά του Σαλαμαστράκη μετά από εκτέλεση  κόρνερ του Ντούπη. Να σημειωθεί ότι η Κατταβιά έπαιξε με δέκα παίκτες από το 76’ και με εννέα από το 87’ λόγω τραυματισμών των Μαριεττάκη και Μήτρου καθώς δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ράδος που είχε για βοηθούς τους Λαζό και Μοσχάτο.

ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Κοκκάρης, Στούρης (15’ λ.τ. Καμπούρης), Καβάζης, Ζούρδης, Σινάνι, Μοσκιού, Παπανικολάου, Σταυλάς (70’ Αναγνώστου) Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεγρής, Κουμπιάδης (73’ Τσακμακίδης), Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαίλης (66’ Ντούπης), Σαλαμαστράκης (75’ Τσίρκος), Μαριεττάκης, Κουλιμπαλι, Δράκος, Νασόπουλος, Μήτρου

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments