Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Κιτρινόμαυρο” γλέντι

“Κιτρινόμαυρο” γλέντι

0
aris_koskinou
Dodekanisos
Μια ανάσα πριν από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στην Α2 Κατηγορία βρίσκεται πλέον ο Άρης Αρχαγγέλου. Οι “κιτρινόμαυροι” του Στάθη Φαρμακίδη επικράτησαν με 3 – 0 του ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο Κοσκινού στο πλαίσιο της 23η2 αγωνιστικής και εδραιώθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ξεφεύγοντας πλέον με έξι βαθμούς. Το ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές οι οποίοι σχεδόν σε όολη την διάρκεια παρακολούθησαν ένα ανοιχτό και πολύ όμορφο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις. Οι περισσότερες από την ομάδα της Χάλκης που με λίγη παραπάνω προσοχή θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη, ο Άρης έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που του έχουν δώσει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά (καλκή κυκλοφορία της μπάλας, πειθαρχημένη ανάπτυξη) και στο τέλος μετέτρεψε τον αγώνα σε τυπικά διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα σε ένα δεκάλεπτο (απ΄πο το 82′ έως και το 92′).
Τα γκολ
Στο 82′ ο Δήμος Παπαοικονόμου εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και έστειλε τη μπάλα να “καρφωθεί” στο δεξί παραθυράκι του Σαρικά (0 – 1).
Στο 84′ ο Ξύπας με έξυπνο ψηλοκραμαστό πλασέ από πολύ πλάγια θέση και δεξιά μέσα στην περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 2 και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Μαρκόπουλος βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 0 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Φραγκίνης, Μάγγος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Σαρικάς, Χριστοδούλου, Ντούπης (69′ Χρονόπουλος), Λιούρας, Σπύρου, Κουμπιού, Κάργας, Ψαράς, Πλαγγέντης, Σιδεράτος (87′ Φιντικάκης), Σιαμαντούρας (84′ Χειμωνέττος)
ΑΡΗΣ: Γ. Λαμπριανός, Μαγιόγλου, Ρντσόλι, Παπαοικονόμου (84′ Εγκάμα), Κωστάκης (91′ Κατσούλης), Ξύπας, Χατζηνικόλας (88′ Μαρκόπουλος), Δημητρούλης, Ν. Λαμπριανός, Κοτσίκος, Γεωργάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments