Αρχική Videos ‘Κήρυξη πολέμου μια επίθεση σε Ρωσικό αεροσκάφος!”

‘Κήρυξη πολέμου μια επίθεση σε Ρωσικό αεροσκάφος!”

0

«Κήρυξη πολέμου θα σημαίνει μια εσκεμμένη επίθεση σε ρωσικό αεροσκάφος σε ουδέτερο εναέριο χώρο!», ξεκαθάρισε ο ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ με δηλώσεις που έκανε. Ο ίδιος έσπευσε πάντως να τονίσει σε όλους τους τόνους πως «η Μόσχα δεν επιδιώκει αντιπαράθεση» ενώ τόνισε πως «οι εκκλήσεις ορισμένων νομοθετών ξεπερνούν πολύ την κοινή λογική»,  σχολιάζοντας τις απειλές του Αμερικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξήγησε λεπτομερώς τους λόγους και την πορεία των ενεργειών των Ρώσων πιλότων κατά το επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα. Επαναλαμβάνω, για όσους δεν έχουν συγκεντρωθεί να δουν την κατάσταση αντικειμενικά: τα μαχητικά μας δεν είχαν επαφή με το αμερικανικό UAV», είπε και πρόσθεσε και τα εξής:
«Η Ρωσία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αποτρέψει τέτοιου είδους επεισόδια. Ενημέρωσε έγκαιρα τη διεθνή κοινότητα για τα όρια του προσωρινού καθεστώτος εναέριου χώρου που δημιουργήθηκε για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

«Φυσικά, είναι κρίμα για το Πεντάγωνο να χάνει ακριβό κομμάτι του εξοπλισμού. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο αμερικανικός στρατός θα πρέπει να ανακατευθύνει τις κατηγορίες για αντιεπαγγελματικές ενέργειες πίσω στον εαυτό του», σημείωσε.

«Όσο για τον προαναφερθέντα γερουσιαστή, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη προσπάθεια του διαβόητου βουλευτή να προκαλέσει μια επικίνδυνη κλιμάκωση στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Πριν από ένα χρόνο προέτρεψε τους πολίτες μας να κάνουν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας. Ο γερουσιαστής Graham πιστεύει πραγματικά ότι μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία είναι προς το συμφέρον των ψηφοφόρων που του εμπιστεύτηκαν τη ζωή και τα προς το ζην;». σημείωσε ο Ρώσος πρέσβης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments