Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι οργανωμένοι

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι οργανωμένοι

0
kakia_skala3
Dodekanisos

Τον Πανηλειακό υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 η Ρόδος στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 16ης  αγωνιστικής της Football League 2  με τους «πράσινους» να δίνουν τον πρώτο τους αγώνα για το 2011. Το μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους της Ρόδου είναι η εικόνα την οποία θα παρουσιάσουν οι παίκτες στο γήπεδο έπειτα από την αποχή που αποφάσισαν από την περασμένη Κυριακή.
Συλλαλητήριο η Κακιά Σκάλα
Ο ΣΦΡ «Κακιά Σκάλα» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της Ρόδου σε συλλαλητήριο σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο ΣΦΡ Κακιά Σκάλα καλεί όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας μας στο συλλαλητήριο, που διοργανώνεται αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου Ρόδου. Πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια να στείλουμε στους υπεύθυνους για το σημερινό κατάντημα του αγαπημένου μας συλλόγου το μήνυμα πως έχουν την υποχρέωση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι ίδιοι, ας φροντίσουν να αφήσουν την ομάδα σε καλά χέρια.
Από το ραντεβού της Πλατείας Δημαρχείου δεν πρέπει να λείψει ούτε ένας φίλαθλος. Είναι καιρός να δείξουμε πως υπάρχουμε, πως είμαστε πολλοί και πως νοιαζόμαστε.
Η ώρα της ευθύνης έφτασε για όλους. Αν δεν ανταποκριθούμε, ας μην έχουμε κι απαιτήσεις.
Του συλλαλητηρίου θα ακολουθήσει πορεία προς το Δημοτικό Στάδιο για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό».
 Για το δ.σ
Ο πρόεδρος
Ανδρέας Μερκούρης
και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο
Κινητοποιήσεις και η Λέσχη Φίλων Ρόδου
Η Λέσχη Φίλων Ρόδου καλεί τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο με ανακοίνωσή της: «Αγαπητέ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΑΘΛΕ Της ΑΣ ΡΟΔΟΣ ΠΑΕ:
Η διοικούσα επιτροπή της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣ  ΡΟΔΟΣ ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους κ.κ Εμμανουήλ Βλάχο, δικηγόρο, Χριστόφορο Κάτρη, μηχανικό Η/Υ, Ιωάννη Καρατζαφέρη, δικηγόρο, Γεώργιο Τσέλιο, επιχειρηματία, Βασίλειο Κατσαρά, υπάλληλο Τράπεζας και Ανδρέα Μερκούρη, πρακτικό Μηχανικό- Πρόεδρο Συνδέσμου «Κακιάς Σκάλας», ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-01-2011 και ώρα 15:00 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙΚΑ, διότι ΜΟΝΟ με αυτόν τον τρόπο θα ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, γεγονός που αρκετοί επιδιώκουν!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΡΟΔΟΣ ΠΑΕ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΡΑ!
ΥΣ Ευχαριστούμε τα εβδομήντα ένα μέλη που ήδη έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα.»
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments