Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κίνηση ανθρωπιάς από τον Διαμαντή Τσάτσο και την ΑΕ Λέρου

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Διαμαντή Τσάτσο και την ΑΕ Λέρου

0
Dodekanisos

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο αρχηγός της ΑΕ Λέρου Διαμαντής Τσάτσος, ο οποίος με την βοήθεια και των υπόλοιπων συμπαικτών του, συγκέντρωσε ένα σεβαστό ποσό, ώστε να διατεθεί προς οικονομική ενίσχυση στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή της Κορίνθου Αλέξη Περτιλή. 

Ο ίδιος ο Διαμαντής Τσάτσος δημοσίευσε την σχετική φωτογραφία από τον τραπεζικό λογαριασμό ακολουθούμενη από ένα κείμενο: 

«Πριν λίγες μέρες το είχα πει… Σήμερα χαίρομαι που έγινε και πράξη!!! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!! Σκοπός που ανεβάζω και το αποδεικτικό δεν είναι για να δείξω τα χρήματα (γι’ αυτό και τα έχω σβήσει),αλλά για να δείξουμε την ανθρώπινη κίνηση μας και να μπορέσουμε να κάνουμε κ άλλους να περάσουν σε «πράξεις»!!! Ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι και άλλες ομάδες από το κύκλο του φίλου μου Αλεξ!!! Ήμουν απλά ένας συμπαίκτης του για λίγους μήνες πριν αρκετά χρόνια κ το θεώρησα χρέος μ να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ από μακριά!!! Δεν έβαλε η ομάδα μ απτό ταμείο της χρήματα (έτσι κ αλλιώς είναι λίγα τα χρήματα κ στο ταμείο μας για τις δικιές μας προσπάθειες στα πρωταθλήματα),όμως είμαι περήφανος για την ομάδα που απλά μια πρόταση έκανα κ αμέσως ο πρόεδρος, ο κ. Τάσος, ο Μανώλης και αρκετοί συμπαίκτες μου βάλαμε από την τσέπη μας όσα μπορούσαμε κ θεωρώ καταφέραμε να στείλουμε σήμερα ένα αξιόλογο ποσό στο Αλεξ για να βάλουμε ένα λιθαράκι βοήθειας στον Γολγοθά του!!Οι καιροί είναι δύσκολοι, η ανθρωπιά πιο σημαντική στα δύσκολα κ όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστάρισμα μου….Ο ΛΕΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ!!! Ούτε που έζησε πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια, ούτε όσους είχα συμπαίκτες!!! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μ κ όσους προανάφερα γιατί υλοποιήσαμε μαζί κάτι πολύ σημαντικό!!! ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!! Η Α.Ε.ΛΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments