Κοινή δήλωση για τον τουρισμό των Παναγιώτη Κουνάκη και Άγγελου Ανανία

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, οι ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κουνάκης και Άγγελος Ανανίας κατέθεσαν από κοινού τις προτάσεις τους για τον τουρισμό.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε στη Ρόδο τη Δευτέρα, 24/7/2017, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε προτάσεις που αφορούν στον Τουρισμό, με αφορμή το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου.

Ως ανάγκη που προκύπτει από τον πρόσφατο σεισμό στην Κω, προτείνουμε μια έντονη διαδικτυακή καμπάνια που θα αφορά στο τουριστικό προϊόν του νησιού και θα αποδίδει την πραγματικά εξαιρετική εικόνα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του. Η δράση αυτή είναι χρήσιμο να πραγματοποιηθεί άμεσα για προφανείς λόγους.

Προτείνουμε επίσης την υλοποίηση της δομής WE CARE που μετά από την διαβούλευση έχει πάρει την τελική της μορφή είχε τύχει αποδοχής από τους φορείς και τον Δήμο που διεύρυναν την αρχική ιδέα και μπορεί να θεωρηθεί ένα αναπτυξιακό εργαλείο.

Τέλος προτείνουμε να πραγματοποιηθεί μια ομάδα δράσεων που θα συνδέει τον Τουρισμό με το λιανικό εμπόριο, κάτι που απασχολεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, με στόχο την αναστροφή της φθίνουσας πορείας του.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δούμε τον τουρισμό με τέτοια φροντίδα ώστε οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες να προσελκύσουν  νέους, δίνοντας έτσι υπόσταση στην ελπίδα της άνθησης της οικονομίας μας.

Μετά Τιμής,

Παναγιώτης Κουνάκης

Άγγελος Ανανίας

Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments