Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κινείται δυνατά ο Διαγόρας, με Capelli Sport!

Κινείται δυνατά ο Διαγόρας, με Capelli Sport!

0
Dodekanisos

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού CapelliSport, η οποία και τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2020.

H CapelliSport θα αποτελέσει τον χορηγό αθλητικού ιματισμού της ομάδας μας, με σειρά προϊόντων σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 κ. Βαρθολομαίος Καμπουράκης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επίτευξη της συμφωνίας μας με την CapelliSport, η οποία σε εμπορικό επίπεδο θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς στρατηγικούς συνεργάτες μας. Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της CapelliSport ταυτίζονται με την αγωνιστική μας κουλτούρα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδων».

H CapelliSport ιδρύθηκε το 2011 από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο GeorgeAltirs, με την αποστολή να παρέχει ποιότητα, λειτουργικότητα και σχεδιασμό για υψηλού επιπέδου απόδοση στο γήπεδο. Τα περισσότερα από 30 χρόνια του κ. Altirs στον τομέα της ένδυσης, της μόδας και των αξεσουάρ με τη μητρική εταιρεία, GMA Accessories, οδήγησαν στη δημιουργία της CapelliSport. Τα καινοτόμα, παγκόσμιας κλάσης εργαλεία κατάρτισης, ο εξοπλισμός και οι στολές έχουν αποδώσει πολλές παγκόσμιες ψυχαγωγικές, νεανικές, συλλογικές, ημιεπαγγελματικές και επαγγελματικές αθλητικές συνεργασίες.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος του μέλλοντος της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CapelliSport, GeorgeAltirs. «Ο σύλλογος έχει δείξει μεγάλη επιθυμία να αναπτυχθεί και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του, για να επιτύχουμε τους στόχους τους εντός και εκτός γηπέδου», συνέχισε ο κ. Altirs.

Σχετικά με την CapelliSport
Η CapelliSport είναι μια καινοτόμος μάρκα αθλητικών ειδών και ομαδικών ενδυμάτων που εστιάζει στον σχεδιασμό της υψηλότερης ποιότητας, της τελευταίας τεχνολογίας υφάσματος και της λειτουργικής σχεδίασης για απόδοση παγκόσμιας κλάσης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CapelliSport, τους τρέχοντες συνεργάτες και πως να γίνετε μέλος της ομάδας SHOP CAPELLI SPORT, επισκεφτείτε τις ONLINE CATALOG PAGES στο capellisport.com, ακολουθήστε τους στο Twitter (@capellisport) και στο Instagram (CapelliSport) ή επισκεφθείτε το CapelliSportFacebook σελίδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments