Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κερδίζει και έτσι, νέο βήμα τίτλου

Κερδίζει και έτσι, νέο βήμα τίτλου

0
Dodekanisos

Σε ένα ματς που παραλίγο να του στραβώσει, ο Ιάλυσος που έχασε δυο πέναλτι, κατάφερε να κερδίσει με 2 – 0 τη Θύελλα Ραφήνας στο “Οικονομίδειο”, κάνοντας έτσι άλλο ένα βήμα τίτλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο επέδειξαν μια νευρικότητα με αποτέλεσμα να μην έχουν σε αρκετές των περιπτώσεων το καθαρό μυαλό.

Το αποκορύφωμα ήταν δυο συνεχόμενα χαμένα πέναλτι από τον Αλέξη Περογραμβράκη στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50′ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 53′ εκτέλεσε και πάλι αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας κατάφερε να αποκρούσει. Πριν από τα χαμένα πέναλτι και συγκεκριμένα στο 35′ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι μετά από σουτ του Δωματά!

Τελικά τη λύση έδωσε ο Δωματάς ο οποίος ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι που υπέδειξε ο Δραμινός διαιτητής Παραχαρίδης και έβαλε τους “ερυθροκίτρινους” μπροστά στο σκορ (1 – 0). Το γκολ αυτό όπως αναμενόταν έδιωξε το άγχος των γηπεδούχων και τελικά επικράτησαν εύκολα σημειώνοντας άλλο ένα τέρμα με τον Στεφανίδησ το 76′ που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Φύτρου και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης (Νατσιόπουλος, Φραγκίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χειμωνέττος, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης (75′ Βελλίνης), Πετράκος (82′ Ομπίνα), Δωματάς, Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος (62′ Στεφανίδης)
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Μαργέτης (643′ Μαστρογιαννούδης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης (55′ Λ. Παπαδόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments