Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κερδισμένοι Εθνικός, Αστέρας και Ευκλής!

Κερδισμένοι Εθνικός, Αστέρας και Ευκλής!

0
25
Dodekanisos

Ο Εθνικός Αρχίπολης, ο Αστέρας Μασσάρων και ο Ευκλής Σορωνής ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 4ης αγωνιστικής των play off της Β’ Κατηγορίας. Κέρδισαν και οι τρεις και έτσι είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία αν υποθέσουμε ότι η μία είναι …καπαρωμένοι από τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Ας δούμε όμως τι έγινε στα σημερινά τρία παιχνίδια της αγωνιστικής.
Στον Άγιο Σουλά
Με πολλά παράπονα έφυγε από τον Άγιο Σουλά ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Οι φιλοξενούμενοι δεν «φωνάζουν» τόσο για την ήττα τους με 1 – 0 από τον Ευκλή αλλά πολύ περισσότερο για το πολύ δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων τους αλλά και ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή Δημαράκη. Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από μια μεγάλη διακοπή στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, λόγω του τραυματισμού του τερματοφύλακα Μαργαρίτη σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Ο νεαρός μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγάλο πάθος διότι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθεια που κάνουν για να ανέβουν κατηγορία. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Νίκος Φράγκος στο 72’.
Διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αχιολάς, Καρβουνίδης)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Παπαστεργής, Σαββάκης, Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Κούρλιος, Παπάς, Μπερετούλης (85’ Λαός), Φράγκος (80’ Διακοφιλιππής), Σχοινάκης, Αποστολόπουλος (75’ Τσαγγαράκης)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης (20’ λ.τ. Γαλάνης), Φουντής, Κούτολο, Χατζημανώλης, Νασσόπουλος, Τσιαβέλης, Ι. Σπανός, Π. Σπανός, Χριστοδούλου, Καουκάκης, Ρενάτο

Σημαντικό «διπλό» του Εθνικού!
Ένα γκολ που σημείωσε η «χρυσή αλλαγή» του Φιλήμονα Μιχαλάκη. Ο Χρήστος Στεργιόπουλος ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση της Λάρδου. Ο Εθνικός με αυτό το γκολ που επιτεύχθηκε στο 70’ ήταν ο μεγάλος νικητής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Στεργαλλάς και Καλκαβούρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Μ. Καμμάς (70’ Κοντός), Καφάλας, Α. Καμμάς, Νικολής, Παπαιωάννου, Μουστάκας, Καλανδράνης, Φάκκας (85’ Χαρίτος), Ευαγγελόπουλος, Ι. Ευαγγελίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Γιαννιού, Λυριστής, Δημητριάδης (60’ Στεργιόπουλος), Γιώργου, Μπαϊρακτάρης, Διακίδης, Μπεκάσι, Παπανθύμου, Καλούδης (46’ Στ. Τσακίρης), Μαρκόπουλος (90’ Κρεκούκιας)

Στο …κόλπο και ο Αστέρας
Μετά τον Εθνικό και ο Αστέρας Μασσάρων έχει ελπίδες για να ανέβει στην Α’ Κατηγορία μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε στο γήπεδο του επί της ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 2. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να είναι πιο ουσιαστικοί και να προηγούνται με 2 – 1. Στην επανάληψη όμως ο Αστέρας κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του και να φθάσει στην ανατροπή. Στο 321’ ο Μουσακίνιας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 0) αλλά στο 36’ ο Ράδος έκανε το 1 – 1. Στο 45’ ο Νίκας πέτυχε το 1 – 2. Στο 55’ ο Δεληγιάννης ισοφάρισε σε 2 – 2 και στο 70’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2. Στο 51’ ο Μουσακίνιας αστόχησε από τα έντεκα βήματα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίστςη (Στεφανάκης, Ατσικνούδας) ο οποίος απέβαλλε τους Μάτση (68’) και Καρτάλη (78’).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος, Παπαδόπουλος (53’ Σκυλλαράκης), Κιλασίν, Λαγοπάτης, Κυριακάκης, Καρτάλης, Μυλωνάς, Δεληγιάννης (90’ Κουρμαδιάς), Μουσακίνιας (60’ Μπόσινας), Μπάρτζος
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Τόσκα (71’ Μερκούρης), Κουμπιάδης, Φιντικάκης, Μπουμπουλάκης, Καβάζης (55’ Οικονόμος), Ράδος, Τσακμακίδης, Νίκας, Μάτσης, Αμοιρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments