Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κέρδισε το ντέρμπι ο Απόλλων Καλυθιών!

Κέρδισε το ντέρμπι ο Απόλλων Καλυθιών!

0
Dodekanisos

Την νίκη πήρε ο Απόλλων Καλυθιών στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον ΔΙΑ στις Καλυθιές με 3-1. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε η ομάδα από την Κω, μετά από αποβολή του Πανόπουλου στο 82′.Σκόρερ της αναμέτρησης ο Φονσέκα,Χατζησάββας και αυτογκόλ ο Βλαντιμίφορφ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Απόλλων ήταν αυτός που πίεζε και έφθανε στο γκολ εύκολα, παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς.Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι και μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ. Ο ΔΙΑΣ ήταν πολύ κακός σήμερα, ίσως η χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά ούτε και στο δεύτερο 45λεπτο έκανε κάτι το αξιοσημείωτο.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 5′ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά ο Φονσέκα εκεμταλεύτηκε την λάθος έξοδο του πορτιέρο του Απόλλωνα και έκανε το 0-1 με κεφαλιά.
Στο 8′ ο Μαθιός έχασε την ευκαιρία του να χριστεί σκόρερ, αφού στο τετ-α-τετ που είχε με τον Τσαραπατσάνη δεν τα κατάφερε.
Στο 18′ ο Χαλκιαδάκης εκτέλεσε φάουλ απευθείας, όμως ο τερματοφύλακας του ΔΙΑ απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.
Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 19′ ο Χαλκιαδάκης εκτέλεσε το κόρνερ,με τον Βλαντιμίροφ να είναι στο πίσω δοκάρι και να κάνει μία λανθασμένη απομάκρυνση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.
Στο 23′ μετά από πάσα του Μαθιού, ο Χατζηκοσμάς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Τσαραπατσάνη αλλά ο δεύτερος απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 55′ ο Μαθιός πάσαρε στον Μπαϊρακτάρη με αυτόν να περνάει ωραία στον Χατζηκοσμά και τον τελευταίο να κάνει το 2-1 με ένα ωραίο διαγώνιο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 68′ ο Απόλλων είχε δοκάρι, με κεφαλιά του Πέππα και η μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 81′ είχαμε το 3-1 με τον Χατζηκοσμά να είναι και πάλι ο σκόρερ, μετά από ωραία πάσα του Μαθιού.
Στο 82′ αποβολή για τον Πανόπουλο μετά από έντονες διαμαρτυρίες.
Στο 89′ ο Φωτεινής τράβηξε τον Βλαντιμίροφ και ο ΔΙΑΣ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Θωνίτης, όμως απέκρουσε ο Ροδίτης στην αριστερή του γωνία.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ:Ροδίτης, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Χαλκιαδάκης, Διακουράκης(56′ Σαββούλης),Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Χατζηκοσμάς(88′ Γιορδαμνής),Μαθιός(83′ Νικολός), Πέππα(69′ Μουχρέμη)
ΔΙΑΣ: Τσαραπατσάνης, Αμπντουλάι, Ιωαννίδης(46′ Πανόπουλος), Θωνιάτης, Μποιλής, Μπεκερλάρι(67′ Χατζηφούντας Χ.), Δρώσος, Χατζησουλειμάν(62′ Πης), Χατζηβασίλης, Βλαδιμήροφ, Φονσέκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments