Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος

0
Dodekanisos

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Ρόδος από το σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Τα “ελάφια” δείχνοντας ότι έχουν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας (συνολικά), επικράτησαν με 2 – 1 και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά το “χτίσιμο” της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι “ερυθροκίτρινοι” που ξεκίνησαν και πιο αργά την προετοιμασία τους, έδειξαν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα δρόμο για να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου, ουσιαστικά χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες και μπορούμε να πούμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του τα πήγαν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο. Είχαν καλύτερη κίνηση και κυκλοφόρησαν πιο καλά τη μπάλα. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στη Ρόδο που έδειξε σαφέστατα πιο έτοιμη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με κύριο εμπνευστή των περισσότερων επιθέσεων τον Ραχίμ, δημιούργησε η αλήθεια αρκετά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Φάσεις και γκολ
Στο 28′ ο Μπίσα έκανε μια ωραία κίνηση έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε το σουτ αλλά ο Ανδρούτσος δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 29′ ο Πεταυράκης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά πριν σουτάρει πρόλαβε ο Σούλης και τον έκοψε.
Στο 38′ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 41′ ο Ταχίμ με εξαιρετική πάσα “βρήκε” τον Μπίσα στην πλάτη της άμυνας και αυτός με ωραίο ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Στο 48′ ο Αλιμαρκάϊ έκανε ένα μακρινό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου.
Στο 73′ ο Κουγιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (ίσως τη βρήκε και λόγο ο Τζήμας).
Στο 83′ ο Δημουλάς ανέτρεψε τον Σερτζίνιο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μισέλ εκτελώντας με μεγάλη ψυχραιμία.
Στο 87′ από σοβαρό λάθος του Μισέλ που έχασε τη μπάλα στον άξονα, ο Βουργουτζής έγινε αποδέκτης κάνοντας ωραία πάσα στον Μίλιτς ο οποίος με δύσκολο διαγώνιο πλασέ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Τσέτσος, Κόττορος).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Διαμαντής, Νικολόπουλος, Παπαθανασίου, Σούλης, Καταρτζής, Πέεφ, Κλιγγόπουλος, Ραχίμ, Μπίσα, Μπουντόπουλος, Μίλιτς (Έπαιξαν και οι Γεωργίου, Αλιμερκάϊ, Κεχαγιόγλου, Βουργουτζής, Δημουλάς, Σουλάϊ, Τζήμας και Χατζηπέτρος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Ομπίνα, Σταυλάς, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης, Πεταυράκης (Έπαιξαν και οι Τερζίου, Καρίκι, Πατηνιώτης, Δαλαμήτρας, Ρούσσος, Μισέλ, Κουγιός, Σερτζίνιο, Γιώργου, Λαμίν, Γεωργόπουλος, Κατσής, Γκαράς και Γιώργου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments