Κέρδισε τα ασφαλιστικά η «παράταξη Κωνσταντίνου»!

17
konstantinou doros2

Με προσωρινή διοίκηση η οποία θα οριστεί από το Πρωτοδικείο θα πορευτεί για το επόμενο διάστημα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Η «παράταξη Κωνσταντίνου», δικαιώθηκε σήμερα στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει και έτσι όπως όλα δείχνουν, η Ένωση θα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές. Η απόφαση που πήρε το δικαστήριο σημαίνει ότι η διοίκηση που θα οριστεί θα πρέπει να «τρέξει» όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη νέα αγωνιστική περίοδο μεταξύ αυτών βέβαια και οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων.

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να λυθουν καποιες αποριες.
  Κ η ΕΠΟ ειναι υποχρεωμενη ν α ναγνωρισει την διοικηση πρωτοδικιου κ αυτο θα κανει, κ οι μεταγραφες ισχυουν κανονικα . Κ οσες εγιναν κ οσες θα γινουν.
  Απλα η ντροπη ειναι αλλου. Οτι ο Γκαγκατσης,διαφεντευει το 12νησιακο ποδοσφαιρο. Κατι ,για το οποιο δεν πρεπει να καμαρωνουμε. Ασε που η δυναμη του στην ΕΠΟ ,ειναι πλεον 6 ενωσεις χωρις την δικη μας. Αν προσκοληθουμε λοιπον εκει,κλαφτα χαραλαμπε. Οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ οδηνηρες για το ποδοσφαιρο μας. Συσπειρωση λοιπον κ νεες εκλογες για να παρουν την απαντηση που πρεπει.

 2. Μου φαίνεται ότι όλοι κοροιδευατε τους φαντενους που έκαναν λίγες μεταγραφές αλλα ειναι οι μόνοι που δεν την πάτησαν τελικα. Ολες οι άλλες ομάδες θα κλαιτε για τις προκαταβολές που δώσατε και έχουν φαγωθεί ήδη, γιατι πρωτάθλημα δεν βλέπω να γίνεται.

 3. [quote name=”Tiger”]Να λυθουν καποιες αποριες.
  Κ η ΕΠΟ ειναι υποχρεωμενη ν α ναγνωρισει την διοικηση πρωτοδικιου κ αυτο θα κανει, κ οι μεταγραφες ισχυουν κανονικα . Κ οσες εγιναν κ οσες θα γινουν.
  Απλα η ντροπη ειναι αλλου. Οτι ο Γκαγκατσης,διαφεντευει το 12νησιακο ποδοσφαιρο. Κατι ,για το οποιο δεν πρεπει να καμαρωνουμε. Ασε που η δυναμη του στην ΕΠΟ ,ειναι πλεον 6 ενωσεις χωρις την δικη μας. Αν προσκοληθουμε λοιπον εκει,κλαφτα χαραλαμπε. Οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ οδηνηρες για το ποδοσφαιρο μας. Συσπειρωση λοιπον κ νεες εκλογες για να παρουν την απαντηση που πρεπει.[/quote]
  Καλημέρα (tiger) μια που είσαι ξερόλας πες μας (γιατί δεν γνωρίζω)τα σωματεία που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά έχουν καμιά επίπτωση,παρακαλώ πολύ άμεσα την απάντηση σου.