Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κέρδισε ο Δαμάγητος, «φωνάζει» ο Ροδιακός!

Κέρδισε ο Δαμάγητος, «φωνάζει» ο Ροδιακός!

1
damagitos
Dodekanisos

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Δαμάγητος ο οποίος επικράτησε σήμερα με 3 – 1 του Ροδιακού. Η ομάδα του Θεολόγου πήρε μεγάλη ανάσα καθώς έφθασε στους 8 βαθμούς, δυο περισσότερους πλέον από τον Ροδιακό. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έμειναν παραπονούμενοι από την διαιτησία του Μιχάλη Ράδου και την εποπτεία της δεύτερης «βοηθού» Χριστίνας Βούλγαρη. Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ροδιακός είναι:
-Στο 0 – 0 παίκτης του Δαμάγητου έπιασε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή χωρίς ο διαιτητής να δώσει ούτε καν φάουλ.
-Ενώ το σκορ ήταν 1 – 0 «φώναξε» για πέναλτι μετά από χέρι αντιπάλου στην μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
-Ακυρώθηκε γκολ από την Χριστίνα Βούλγαρη (ενώ το σκορ ήταν 2 – 1) για υπόδειξη επιθετικού φάουλ, σε μια φάση όπου οι του Ροδιακού ισχυρίζονται ότι οι δυο παίκτες που …τράκαραν ήταν συμπαίκτες.
-Παίκτης του Ροδιακού ενώ ήταν μόνος του σε κανονική θέση υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ
-Ο Ροδιακός μάλιστα υποστηρίζει ότι και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του δεν ήταν και κακώς δόθηκε.
Στο 20’ ο Κυριακίδης (η μπάλα κόντραρε και σε αμυνόμενο) πέτυχε γκολ κάνοντας το 1 – 0 , ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0 αλλά στο 75’ ο Μάκρας με πέναλτι μείωσε στο 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Πασάλης στις καθυστερήσεις. Σημειώνεται ότι στο 80’ αποβλήθηκε ο Τσάρας για εξύβριση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Μπιλλιάς, Μεγαλούδης (55 Σύλλας), Συρράκος, Καραγιάννης, Πανταζόπουλος, Κυριακίδης (82’ Πασάλης), Αρφαράς, Τόμσον, Γρηγοριάδης, Ατσίδης (80’ Καλοπετρής)
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσάρας, Μάκρας (90’ Ζαμαντάκης), Τσακίρης, Καλογερόπουλος, Γαλουζής, Μάχλης, Κλάψης, Κολοβός (30’ Αντωνιάδης), Σπανός, Πουλλής (80’ Μαρκόπουλος)
-Η διοίκηση του Ροδιακού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δαμάγητο γα τη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης Σ.
Δημητρης Σ.
8 years ago

Να τα λεμε οπως ειναι παιδια!! Σιγουρα στο παιχνιδι εγιναν λαθη εκατέρωθεν και για τις δυο ομαδες! Ισως ευνοηθηκαμε καπου και ισως καπου αλλου να μας αδικησε ο διαιτητης οπως στην φαση του πεναλτι που ειναι προς τιμη σας που το παραδεχεστε! Αλλα το ακυρωθεν γκολ ηταν μετα το 3-1 και δεν υπηρξε συγκρουση μεταξυ συμπαιχτων οπως αναφερετε αλλα μια αγκωνια και μια κλωτσια πανω στην ιδια φαση (στην φαση πανω παντως και οχι εσκεμμένα) στον τερματοφυλακα !!