Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο

Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο

0
apolllon iraklis
Dodekanisos

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ηρακλής κτύπησε με το …ρόπαλο του τρεις φορές και πηρέ σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Απολλωνα Απολλώνων καθώς επικράτησε με 3 – 2. Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν φουριόζοι με τον Παπαχριστοδούλου στο πρώτο κιόλας λεπτό να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ , οι αντίπαλοι τους σε μια ανυποψίαστη φάση έκαναν το 0-1 με τον Ευαγγελιδη και σαν να μην έφτανε αυτό στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Πάρα το σοκ που υπέστησαν οι γηπεδούχοι με επίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γιαννακοπουλο και τον Γκαρη να ισοφαρίζουν. Η ψυχρολουσία όμως ήρθε στο 85′ με απευθείας φάουλ του Καμμά.
Φάσεις και γκολ
1′ πάσα του Μακαρούνα Γ. στον Παπαχριστοδούλου και καλό σουτ του τελευταίου, με τη μπάλα να περνάει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη (άουτ)
10′ Διαγώνια πάσα του Χαρίτου στον Ευαγγελίδη Γ. Αυτός μπήκε στην περιοχή, έβγαλε τη σέντρα και από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Ευαγγελίδης Στ. έκανε το 0-1.
11′ Ο Ευαγγελιδης Στ. «έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού πέρασε τρεις παίκτες του Απόλλωνα, πλάσαρε άψογα τον Σεντονά κάνοντας το 0-2.
20′ Εξαιρετική πάσα του Παπαχριστοδούλου στον Γιαννακόπουλο και με σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή το σκορ έγινε 1 – 2.
27′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μακαρούνα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής Θωμάς Πατσιόπουλος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά δείχνοντας μάλιστα και την κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη των γηπεδούχων.
28′ Από κόρνερ του Γιαννακόπουλου, ο Γκαρής με καρφωτή κεφαλιά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2 – 2.
78′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα όταν ο Παπαχριστοδούλου από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
85′ Απευθείας φάουλ του Καμμά και η μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 2 – 3.
90′ Σουτ του Γιαννακόπουλου, απόκρουση του Καντιμοίρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σεντονας, Μπαϊράμης, Γκαρής (75′ Πονήρης), Ισκάς, Πλάτσης, Μακαρούνας Μ., Γιαννακόπουλος, Μακαρούνας Γ. , Παπαχριστοδούλου, Κυριαζάκος (62’Μποσίνας), Λουκίσσας
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Νικολλί, Διακοβασιλείου Σ., Διακοβασιλείου Στ. (82’Μουστακας), Παπαιωαννου, Ευαγγελιδης Ι. (89’ Νικολής), Καλοπίτας, Χαρίτος, Καμμάς, Καντιμοίρης (70’Καλανδράνης), Ευαγγελίδης Στ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments