Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα ΚΕΝ: Νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο

ΚΕΝ: Νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Μια νέα εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας η ΚΕΝ, στοχεύει να προσελκύσει πελάτες και για την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες της, άνοιξε κατάστημα στη Ρόδο, επί της οδού Αμμοχώστου 12, στο κέντρο της πόλης και λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η ΚΕΝ στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους παρόχους της χώρας μέσα στην επόμενη 3ετία, αλλά και να αναδειχθεί στον Νο1 πάροχο της Μέσης Τάσης.

Η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ για την εδραίωσή της ως του πιο αξιόπιστου και ανταγωνιστικού παρόχου ενέργειας, καθώς και για τη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στα εγκαίνια  ΚΕΝ Ρόδου, Αμμοχώστου 12, την Τετάρτη 26/7 μετά τις 19.00  κι ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας σε σχέση με τη ΔΕΗ.

Όσοι επιθυμούν, προσκομίζοντας:

– Την ταυτότητα
– Τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ
– Φωτογραφία του μετρητή

μπορούν να εγγραφούν άμεσα στις νέες υπηρεσίες της ΚΕΝ.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις υψηλές χρεώσεις τις ΔΕΗ και θα κερδίστε εκτός από τις απόλυτα χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ΕΠΙΠΛΕΟΝ 30€ επιστροφή στον πρώτο σας λογαριασμό!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments