Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κεφάλας: «Αξίζαμε τη νίκη!»

Κεφάλας: «Αξίζαμε τη νίκη!»

9
13
Dodekanisos

Την άποψη πως η ομάδα του δίκαια κέρδισε τη Ρόδο στο χθεσινό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play off της Α’ Κατηγορίας εξέφρασε με δηλώσεις του σε σημερινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM, ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Μιχάλης Κεφάλας. Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:
«Με βάση τη συνολική εικόνα και των δυο ομάδων πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη και δίκαια την πήραμε. Ο διαιτητής έκανε λάθος που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι όταν δέχθηκε μαρκάρισμα ο Σπάρταλης. Ήταν μέσα στην μεγάλη περιοχή. Επίσης για το πέναλτι που φωνάζει η Ρόδος, κανείς δε λέει ότι στην αρχή έγινε επιθετικό φάουλ πάνω μου όταν ο Καντιμοίρης έκανε τάκλιν και με βρήκε».
Μιλώντας γενικότερα για την διαιτησία ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου τόνισε:
«Καλύτερα να μην μιλάμε για την διαιτησία γιατί έχουμε αδικηθεί αρκετές φορές. Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή αλλά θα δώσω μερικά παραδείγματα. όμως υπάρχει άλλο ένα πέναλτι υπέρ μας στο παιχνίδι με τη Ρόδο στο πρώτο ημίχρονο που δεν μας το έδωσε. Επίσης στο προηγούμενο παιχνίδι, αυτό με τον Φοίβο, πετύχαμε ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε όπως κάτι ανάλογο έγινε και στον πρώτο αγώνα με τη Ρόδο στο γήπεδο μας».
Σε ερώτηση για το που αποδίδει ο ίδιος το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση της «ειδικής» βαθμολογίας των play off, απάντησε:
«Πέρα από τα διαιτητικά λάθη, πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι παίκτες. Εννοείτε ότι δεν εξαιρώ τον εαυτό μου γιατί και εγώ έχω κάνει σοβαρά λάθη τα οποία κατανοώ ότι μας έχουν στοιχήσει πολύ».
Σχετικά με την διαδικασία των play off είπε:
«Είναι μια άδικη διαδικασία για όλες τις ομάδες. Εννοείτε ότι θα προτιμούσα το πρωτάθλημα να γίνει σε έναν όμιλο με λιγότερες ομάδες. Τώρα ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου θα είναι κουρασμένος και ψυχικά και σωματικά για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά για την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Πιστεύω ότι τα play off δεν συμφέρουν το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
g rodos
g rodos
10 years ago

ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΗ,
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΛΗ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΑΝ ΕΙΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ Ο ΡΕΦΕΡΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗ

rodos
rodos
10 years ago

Εχει δικιο ρε παιδια αξιζανε την Νικη.Αν προσεξατε καλα δεν πηγε νοσοκομειο ο παιχτης της Ροδου απο το σπρωξιμο του Κρομυδα.Αρα… ολα καλα τι πεναλτυ και παπαριες. Ρε πλακα μας κανεις.Οι αντιπαλοι κρατανε τον Σπαρταλη και τον παφιακη μην γλυστρισουν και πεσουν γιατι οι διαιτητες φετος σας δινουν τα πεναλτυ σαν στραγαλια.Ειστε η πιο ευνοουμενη ομαδα και φωναζετε για να ριξετε σταχτη στα ματια.Ουστ ρεεεε

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΤΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΕΒΟΥΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΙΑΡΗ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

giannis
giannis
10 years ago

φιλε παραγοντα ενα ειναι σιγουρο !!!!!
δεν εχετε ομαδα για κατι παραπανω !!!!
το ξερετε και το βλεπει και ολος ο κοσμος!
αλλα εχετε (ο προεδρος) τοσο εγωισμο που ο κοσμος να ερθει αναποδα το πρωταθλημα το θελει!!
εαν νομιζεις κατι αλλο τοτε αλλαξε τροπο σκεψης !!!!!

rod
rod
10 years ago

pou adikithikes re asxetekefala polles fores?olo to nisi tin omada sou krazei kai gelaei me kati pseytomagies san esena pou poulane opadiliki kai to paizoune magia ek tou asfalous gia na exoun to sigouro xartziliki tou proedrou kai tin eynoia ton opadon-filathlon.esy prosopika eprepe na tros kokini karta se kathe paixnidi pou agonizese myto..an den kano lathos o ialysos einai i monadiki omadapou den exei kata tou penalty

Αντωνης
Αντωνης
10 years ago

Επειδη και προφανως δεν ξερετε τι γραφετε!Ο Ιαλυσος στο συνολο στην κανονικα διαρκεια ειχε φαει ολα και ολα 11 γκολ τα δυο απο πεναλτυ και σε ολα του παιχνιδια νικισε η εχασε αυτος ηταν που ειχε την κατοχη μπαλας!Προφανως και υπαρχουν και παιχνιδια που ευνοηθικαμε(οχι με την ροδο) αλλα υπαρχουν και αλλα που αδικιθηκαμε (π.χ. διαγορας(εκτος εδρας),ιπποτες,αερα(κυπελλο)με εσας στον πρωτο γυρο που δεν μετραει κανονικο γκολ και δεν δινει πεναλτυ!Ας εχετε τα προβληματα σας απεναντι μας και ας βγαζετε ολο το κομπλεξ σας δεν εχουμε θεμα τουλαχιστον ομως μαθετε να ειστε αντικειμενικοι!

kapoios6
kapoios6
10 years ago

[quote name=”Αντωνης”]Επειδη και προφανως δεν ξερετε τι γραφετε!Ο Ιαλυσος στο συνολο στην κανονικα διαρκεια ειχε φαει ολα και ολα 11 γκολ τα δυο απο πεναλτυ και σε ολα του παιχνιδια νικισε η εχασε αυτος ηταν που ειχε την κατοχη μπαλας!Προφανως και υπαρχουν και παιχνιδια που ευνοηθικαμε(οχι με την ροδο) αλλα υπαρχουν και αλλα που αδικιθηκαμε (π.χ. διαγορας(εκτος εδρας),ιπποτες,αερα(κυπελλο)με εσας στον πρωτο γυρο που δεν μετραει κανονικο γκολ και δεν δινει πεναλτυ!Ας εχετε τα προβληματα σας απεναντι μας και ας βγαζετε ολο το κομπλεξ σας δεν εχουμε θεμα τουλαχιστον ομως μαθετε να ειστε αντικειμενικοι![/quote]
ksexases na grapseis gia to xeirourgio tou sidiropoulou ston diagora ston proto gyro me ialyso..an thes na ta les ,na ta les sosta opos einai.

Αντωνης
Αντωνης
10 years ago

Αν είδες αυτά που εγράψα δεν αναφέρω πουθενά τους αγώνες που ευνοηθίκαμε εμείς!Ναι οντως δεν ήταν καλή ι διαιτισιά σε εκείνο το παιχνίδι και κακώς είχε βγάλει την κοκκίνη(αν τα θυμάσαι όλα υπήρχε και ένα πέναλτι στον σπάρταλη που δεν δίνιτε στο πρώτο ημίχρονο)!Αλλά το ξαναλέω για την γενική κακή διαιτισία ολή την χρονιά σε όλες της κατηγορίες δεν ευθύνεται ο Ιάλυσος αλλά η ανικανότητα των ίδιων των διαιτητών!Αν έχετε λίγη λογική μεσα σας σκεφτήτε αυτο, τόσες φάσεις σας είπα πριν κατά μας αν ήταν μαζί μας η διαιτησια όλες αυτές οι φάσεις δεν θα ήταν υπέρ μας?(και μιλάω για παιχνίδια που στοίχισαν βαθμούς στην ομαδα μου)

spaik6
spaik6
10 years ago

[quote name=”Αντωνης”]
sosta milas tora ok alla ston 1o gyro ialysos-diagoras mas esfakse o sidiropoulos min trelathoume!3o lepto katharo xeri penalty nomizo maliakas pano sti grammi(penalty kai kokkini)eisai me 10 kai mporei 0-1,o marias koutoulia ston palazi ektos fasis kai tou rixnei kitrini,(o orismos tis kokkinis apo tin stigmi pou ton eide)meneis me 9 kai akoma den eixes skorarei. se meiona nomizo stous 3 vathmous an thymamai kala..yparxei akoma to video an thes des.