Αρχική Στήλες Απόψεις Και τώρα με ένα συγγνώμη καθάρισε…

Και τώρα με ένα συγγνώμη καθάρισε…

0
Dodekanisos

Βγήκε λέει ο Ιβάν  και είπε ένα συγγνώμη και τώρα όλα μέλι γάλα… Για την ταμπακιέρα τίποτα όμως. Με μια συγγνώμη «καθάρισε». Αυτό θα έπρεπε να το σκεφθεί πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο με τον τρόπο τον οποίο μπήκε και μάλιστα οπλοφορώντας. Μιλάει για αρρωστημένο ποδοσφαιρικό κατεστημένο τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είχε βουίξει από το περασμένο καλοκαίρι ότι το πρωτάθλημα θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ επειδή έτσι τον έχουν αποφασίσει …άνωθεν.

Και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που να πιστεύουν ότι η χρονιά θα κυλούσε τίμια και το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο καλύτερος. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι ότι και αυτός δεν είναι ένα κομμάτι του συστήματος και ότι πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι… Προφανώς και δεν μπορεί να πείσει ότι είναι ο νέος …Δον Κιχώτης του προηγούμενου κατεστημένου και ότι θα το χτυπήσει με το σταυρό στο χέρι και από εκεί και πέρα θα λειτουργήσει για το καλό όλων και όχι μόνο της δικής του ομάδας.

Το θέμα είναι ότι με όλα αυτά που γίνονται, ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι φεύγουν από τα γήπεδα. Στο τέλος θα μείνουν όλοι αυτοί μόνοι τους, θα βγάλουν και τα πιστόλια μάλλον και θα αρχίσουν να αλληλοσκοτώνονται…

Δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο… Τι σου έμελλε να πάθεις. Ποιος ξέρει, τι δεν έχουμε δει ακόμα…

Ένας ρομαντικός ακόμα φίλαθλος…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments