Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Και επίσημα πιγκ πογκ στα Κοσκινού

Και επίσημα πιγκ πογκ στα Κοσκινού

0
logo_news12
Dodekanisos


Με τον πλέον επίσημο τρόπο ολοκληρώνεται η δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τον ΑΣ Κένταυρο, όπως αποφασίστηκε σχετικά στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου που έγινε την προηγούμενο εβδομάδα.
Η δημιουργία του τμήματος προτάθηκε από τον προπονητή του πινγκ πονγκ  Γιώργο Τσάκαλο στον πρόεδρο του «Α.Σ. Κένταυρος» Βασίλη Μαυρουδάκη, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Διγενής στην περιοχή του Κοσκινού όπου υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα. Τα μέλη αποφάσισαν ομόφωνα την ίδρυση του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στον σύλλογο καθώς και το να ανατεθεί η διεκπεραίωση στο μέλος του συλλόγου, Τάκη Μιχαηλίδη, ο οποίος και ορίστηκε Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων.
Παράλληλα ορίστηκαν και κάποιες αποφάσεις σχετικές με τη διοργάνωση του Διασυλλογικού Αγώνα Α’ κατηγορίας στα Αεροβόλα Όπλα- 23 & 24 Οκτωβρίου.  Σχετικά με την προετοιμασία της διοργάνωσης του διασυλλογικού αυτού αγώνα Α’ κατηγορίας εκφράστηκε μια ανησυχία τόσο για την πορεία των προπονήσεων των σκοπευτών όσο και για την προετοιμασία της εγκατάστασης.
 Από τον έφορο του αθλήματος προτάθηκε να αναλάβει ως εκπαιδευτής του συλλόγου ο Βασίλης Παπαγεωργίου ο οποίος προσφέρεται για αυτή τη θέση προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο των αθλητών. Τα μέλη και για αυτό το θέμα αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν οι διαδικασίες και το συντομότερο να αναλάβει τα καθήκοντα του αφού του επιδοθεί ευχαριστήρια επιστολή και με την απόφαση.
Από κει και πέρα η απόφαση για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του επόμενου μήνα ενώ η γραμματέας θα προχωρήσει στις απαραίτητες προσκλήσεις και ανακοινώσεις.
Στα διάφορα θέματα της συνεδρίασης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων το αίτημα προς τον Ροδιακό Οργανισμό Αγώνων Νήσων να στηρίξει την διοργάνωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος των αεροβόλων όπλων και αποδέχθηκε την χορηγία ύψους 3.500,00 € για την προμήθεια τριών (3) όπλων από χορηγό που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments