Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Καυτά Modela …σκότωσαν το Βενετόκλειο (pics)

Καυτά Modela …σκότωσαν το Βενετόκλειο (pics)

0
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να …πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά (εκκρεμούν τα παιχνίδια της Κυριακής), πέτυχαν τα Modela στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Εργασιακού πρωταθλήματος “Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου”. Επικράτησαν μετά από ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι του Βενετοκλείου με 79 – 67. Είναι μια νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι επιτεύχθηκε από μια ομάδα που είχε μόλις μια αλλαγή στον πάγκο της! Τα Modela “κατέβηκαν” να αγωνιστούν με έξι όλους και όλους παίκτες στο ρόστερ τους, στοιχείο που ασφαλώς ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας της αναμέτρησης για την ομάδα τους.

Ο Σαντιμπαντάκης εντυπωσίασε με 24 πόντους και 6 τρίποντα

Η τελική διαφορά στο σκορ δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της αναμέτρησης καθώς με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι δυο ομάδες πήγαιναν σε γενικές γραμμές χέρι χέρι και το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο τρίτο δεκάλεπτο, το Βενετοκλειο κατάφερε να πάρει μια σημαντική διψήφια διαφορά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι θα “καθαρίσει” και τη νίκη. Από τη μια όμως ο …killer Σαντιμπαντάκης που σημείωσε συνολικά έξι σουτ τριών πόντων (σημαντική και η συμβολή του Παπαγιάννη με 21 πόντους) και από την άλλη το καθαρότερο μυαλό αλλά και το μεγάλο πάθος που είχαν οι συμπαίκτες του, βοήθησαν όχι απλά στο να γίνει η ανατροπή αλλά και να γυρίσει …τούμπα το παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο λοιπόν τα Modela κυριάρχησαν, και πήραν αυτοί με τη σειρά τους μια διψήφια διαφορά που τους βοήθησε να φθάσουν τελικά στη νίκη.Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19 – 14, 33 – 32 (ημίχρονο), 53 – 60, 79 – 67

Διαιτήτευσαν οι κ. Μητσού και Φάκαρος

MODELA: Παπαγιάννης 21 (2), Καραγιάννης 10 (1), Σαντιμπαντάκης 24 (6), Μαγριπλής 2, Κόρρος 14 (2), Τσιάρας 8
ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ: Φ. Γκόνος 13 (2), Κουτσούκος 8 (1), Κ. Γκόνος 8 (2), Κοντός 3 (1), Κουτσομανώλης 13 (3), Τσιγάρος 6, Π. Μαυρονικόλας 6, Χ. Μαυρονικόλας 6 (1)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments