Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Καβακάς: “Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα”

Καβακάς: “Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο νέος τεχνικός του Α.Σ. Ρόδος, Τίμος Καβακάς.

Πιο αναλυτικά:  Ήταν ένα παιχνίδι κυριαρχίας, όπου εμείς προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την πολύ κλειστή άμυνα του Ιωνικού, ο οποίος δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είναι ορατό πως πρέπει να δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι και να τελειώνουμε πιο εύκολα τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Πιστεύω πως στο 47′ δεν μας δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι και σε αυτή την φάση υπήρχε και αποβολή. Βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα και προσπαθώ να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου ένα νέο πλάνο παιχνιδιού, όμως δεν είμαι “μάγος” ώστε τα αποτελέσματα να φανούν από τις πρώτες δύο μέρες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, όμως σίγουρα όχι από το αποτέλεσμα. Είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την πρώτη θέση, όμως τίποτα δεν τελείωσε, υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές, ώστε να καλύψουμε την διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι. Θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε την δουλειά”.

Θα υπάρξει ενίσχυση

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ιωνικό τα βλέμματα των ανθρώπων της Ρόδου στράφηκαν στην μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι “πράσινοι” θα κινηθούν στην αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Σε ένα ακόμα παιχνίδι της Ρόδου, φάνηκε η αδυναμία στο εύκολο γκολ και αυτό ετοιμάζονται να διορθώσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Τίμου Καβακά.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments