Αρχική Videos Κατηγορούν τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ για ασέβεια κοντά στο φέρετρο του Πελέ

Κατηγορούν τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ για ασέβεια κοντά στο φέρετρο του Πελέ

0
Dodekanisos

Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα με μια Selfie φωτογραφία που έβγαλε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο, κοντά στο ανοιχτό φέρετρο του Πελέ, μέσα στο στάδιο Vila Belmiro της Σάντος. Και αυτό διότι τα στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει, τον δείχνουν να χαμογελά, με τον Ινφαντίνο να κατηγορείται για μεγάλη ασέβεια, με το φέρετρο του Πελέ να είναι μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά. Ο ίδιος απάντησε με μια ανάρτηση του στο instagram στην οποία εξήγησε ότι απλώς ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα για μια φωτογραφία από την οικογένεια του Πελέ και πρώην συμπαίκτες του.

 

«Είμαι απογοητευμένος που ενημερώθηκα ότι προφανώς με επικρίνουν κάποιοι επειδή έβγαλα selfie και φωτογραφίες στην τελετή χθες», έγραψε ο Ινφαντίνο.
«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ήταν τιμή και ταπεινότητα που οι συμπαίκτες και τα μέλη της οικογένειας του μεγάλου Πελέ με ρώτησαν αν μπορούσα να βγάλω μερικές φωτογραφίες μαζί τους. Και προφανώς συμφώνησα αμέσως. Στην περίπτωση της selfie, οι συμπαίκτες του Pele ζήτησαν να κάνουν μια selfie όλων μας μαζί, αλλά δεν ήξεραν πώς να το κάνουν. Έτσι, για να είμαι χρήσιμος, πήρα το τηλέφωνο ενός από αυτούς και έβγαλα τη φωτογραφία όλων μας», πρόσθεσε ο επικεφαλής της FIFA.

«Αν το να είμαι χρήσιμος σε έναν συμπαίκτη του Πελέ προκαλεί κριτική, είμαι στην ευχάριστη θέση να το δέχομαι και θα συνεχίσω να είμαι χρήσιμος όπου μπορώ σε όσους συνέβαλαν στη συγγραφή θρυλικών σελίδων του ποδοσφαίρου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments