Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κάτι ξέρει o DeSantis, άνοιξε νέα μονάδα μονοκλωνικών αντισωμάτων!

Κάτι ξέρει o DeSantis, άνοιξε νέα μονάδα μονοκλωνικών αντισωμάτων!

0
Dodekanisos

Άλλη μια μονάδα για θεραπεία κατά του νέου ιού με μονoκλωνικά αντισώματα, ίδρυσε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis. Ο νέος χώρος βρίσκεται στην περιοχή The Villages. Θα είναι ανοιχτός επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9 έως τις 5 το απόγευμα. Και θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί περισσότερους από 300 ασθενείς την ημέρα. Την στιγμή που στην Ελλάδα η μια υποχρεωτικότητα διαδέχεται την άλλη όσον αφορά τα εμβόλια, στην Φλόριντα φαίνεται πως έχουν βρει πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης του ιού. Και αυτός είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι στη Φλόριντα αυτή τη στιγμή λειτουργούν 19 (!) κέντρα που προσφέρουν αυτή την θεραπεία.

Τα μονοκλωνικά αντισώματα δίνονται σε άτομα άνω των 12 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ron DeSantis αποφάσισε να δίνονται δωρεάν σε όλους όσους πραγματικά τα έχουν ανάγκη. Όπως έχει ανακοινώσει το επίσημο site του κυβερνήτη της Φλόριντα, «τα αντισώματα βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίσει και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στον ιό. Σύμφωνα με τις οδηγίες θεραπείας, πρέπει να χορηγούνται το συντομότερο δυνατό μετά τη διάγνωση».

Ο ίδιος ο Ron DeSantis μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Δεν πρόκειται να πιέσουμε κανέναν με απαγορεύσεις, υποχρεωτικότητες, lockdown ή άλλα τέτοια πράγματα. Προφανώς και δεν έχουν λειτουργήσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments