Αρχική Στήλες Απόψεις Καθοριστική η απώλεια του πέναλτι

Καθοριστική η απώλεια του πέναλτι

6
penalti tziviloglou
Dodekanisos

Παρά τις τόσες αντιξοότητες που υπήρξαν στο στρατόπεδο των «ελαφιών» με σημαντικότερη την έλλειψη φιλικών αγώνων αλλά και τις επιλογές στην ενίσχυση του ρόστερ, σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την φανερά  ενισχυμένη Κηφισιά, οι παίκτες του Δημήτρη Γκάϊδα τα πήγαν πολύ καλά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Η καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η απώλεια του πέναλτι(για ένα κλικ), χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι σε βάρος του Τζιβίλογλου. Όλοι οι παίκτες έχουν χάσει και θα χάνουν πέναλτι. Εάν όμως η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα τα πάντα θα είχαν διαφορετική κατάληξη και η Ρόδος θα αποχωρούσε με την νίκη από το γήπεδο. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν μέχρι την συμπλήρωση του 45λεπτου, ίσως να κατέληγαν σε γκολ καθώς η ψυχολογία θα είχε αλλάξει άρδην με το  γκολ από τα 11 μέτρα. Ωστόσο η νίκη σε βάρος της Κηφισιάς δεν θα ήταν το άλλοθι της διοίκησης για την δυναμική της ομάδας, αφού οι αδυναμίες της ομάδας ήταν αισθητές παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, τις απουσίες λόγω τραυματισμών η άλλων αιτιών και του προπονητή Δημήτρη Γκάϊδα που σε θέματα τακτικής, ανάπτυξης και καθοδήγησης της ομάδας δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τον συνάδελφο του της Κηφισιάς Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Ακόμα ένα νέο δικό μας παιδί πήρε την σκυτάλη για να είναι στον πάγκο της Ρόδου και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά και την οριστική απόφαση του Σάββα Ορφανίδη να αποχωρήσει. Η ομάδα χρειάζεται στηρίγματα, το ίδιο και ο νεαρός τεχνικός Δημήτρης Γκάϊδας, που στο ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός προπονητής έστησε την ομάδα του με αποκλειστικό στόχο την νίκη και τα πήγε πολύ καλά, αφού και τα δύο πρώτα γκολ του αντιπάλου προήλθαν από μηδενική απόδοση της Κηφισιάς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και καλύτερη κυκλοφορία, κατοχή της μπάλας και δημιουργία κλασικών ευκαιριών.. Κανένας δεν μπορεί να ρίξει βολές εναντίον του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, εύκολα θα έλεγε κάποιος, μπορεί να δοθεί «μομφή» στην διοίκηση για την ολιγωρία που έδειξε σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας, σε σχέση πάντα με τα όσα εξάγγελε χωρίς να την πιέσει κανείς!  Ακόμα και η περυσινή Ρόδος θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει σήμερα από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, εφόσον οι παίκτες παρέμεναν στην ομάδα και οι μετεγγραφές θα ήταν επιλεκτικές, λίγες και πολύ καλές. Εάν δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα ενίσχυσης των «ελαφιών», θα μπορούσε η Ρόδος να στηριχθεί στο περυσινό ρόστερ και τους στόχους θα τους οριοθετούσε η διοίκηση με τις δυνατότητες της και τις δυνάμεις της. Ενωμένη η Ρόδος μπορεί να κάνει πολλά, λένε πάρα πολλές φορές παράγοντες και φίλαθλοι της, όμως αυτό είναι θέμα της οικογένειας της να το εξετάσει και να το υλοποιήσει με τον τρόπο που θα μπορεί.

Απλά, έγινε μια καταγραφή των γεγονότων και τίποτα περισσότερο, για να μην υπάρξει βέβαια και καμιά παρερμηνεία στα όσα ανέφερα.

Στη φωτογραφία, ο Τζιβίλογλου ξεγελάει στο πέναλτι τον Γουμάγια αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και χτυπάει στο δοκάρι…

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
liolios
liolios
7 years ago

Niktobati Loizo kai oi ntopioi paiktes pou les na emenan me koympia den emenan ithelan lefta kai malista apisteyta polla opote ama den ksereis kalitera na masas para na milas kain kalo ksimeroma ..kaliniktidi Loizo….

ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΠΡΟΣ liolios: ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΟΒΑΤΗΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ , ΜΑΣΚΟΦΟΡΕ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΛΟΠΑΤΑΝΙΑ ΣΟΥ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ.

4
4
7 years ago

Καλα κρασιά!
Από 4άρα σε 4άρα θα πηγαινει φέτος;
Πιό καλα να έμενε τοπικο!

panaitolikos 2-1
panaitolikos 2-1
7 years ago

se ena video tou xxsports pantos ourliazeis os o xeiroteros filathlos tis elafinas,ligo ta prosximata kyrie loizo!!!!

panaitolikos 2-1
panaitolikos 2-1
7 years ago

to minima pou einai loi??
oeo??

ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ME AYTΗ TΗΝ AΝΩΝΥΜΗ ΠΛΕΟΝ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ panaitolikos2-1, ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ! ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1.