Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Καθοριστική εβδομάδα

Καθοριστική εβδομάδα

0
diagoras_pierikos2
Dodekanisos
Η εβδομάδα που ξεκίνησε, αναμένεται να είναι καθοριστική για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν  στην ομάδα του Διαγόρα .Εκκρεμούν Διοικητικά προβλήματα, οφειλές προς παίκτες , αλλά και οργάνωση και σχεδιασμός, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου της football league, στην οποία ο Διαγόρας σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει την φετινή πορεία, αλλά περισσότερο πετυχημένη και αποδοτική . Ο μεγαλομέτοχος Κώστας Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύσεις αλλά και να προβλέψει τι θα γίνει την ερχόμενη περίοδο, δέχεται κρίσεις και επικρίσεις, αλλά είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον Διαγόρα σε «άλλους δρόμους»,  που κανείς δεν θα ήθελε να πορευθεί. Ο κ. Χρυσοχοϊδης ηρθε στην Ρόδο την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον Διαγόρα, δεχόμενος το Σάββατο τις ευχές της οικογένειας του, των φίλων και των συνεργατών του για την ονομαστική του εορτή. Όπως χαρακτηριστικά όμως ανέφεραν Διοικητικοί κύκλοι, μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, ο ίδιος θα έχει συναντήσεις πρώτα από όλα με τον κ. Μάχλη, αλλά και με τους άμεσα Διοικητικούς συνεργάτες του και τον πρόεδρο Δημήτρη Λερογιάννη, με τους οποίους θα εξετασθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Διαγόρα, μετά και από τις έντεκα προσφυγές που έγιναν από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τώρα. Μετά από όλες τις συναντήσεις που θα γίνουν, θα είναι έτοιμος να αποφασίσει αν τελικά θα παραμείνει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, να οργανώσει και να σχεδιάσει από την θέση του μεγαλομετόχου τον νέο Διαγόρα, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο ίδιος ο φετινός, αλλά διαφορετικός σαν ομάδα και με διαφορετικούς στόχους. Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα ο Κώστας Χρυσοχοϊδης και ποια θα είναι τα αποτελέσματα των συναντήσεων που θα έχει.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ
Ο Νίκος Χατζόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που έχει κάνει προσφυγή, αλλά δεν έχει ακόμα εκδικασθεί. Ωστόσο στο άκουσμα πώς ένας ικανότατος αμυντικός είναι ελεύθερος έστω και μέσω της προσφυγής, πολλές είναι οι ομάδες που τον προσέγγισαν για να τον αποκτήσουν. Πρώτα και καλύτερα τα Τρίκαλα τα οποία όμως μένουν μακριά από τα πλέη οφ . Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στον χορό της απόκτησης του έχει μπει και η ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία ανεβαίνοντας στην Β΄Εθνική θέλει να εντάξει στην δύναμη της τον Νίκο Χατζόπουλο, ο οποίος με την σειρά του δεν είναι διόλου απίθανο να επιλέξει την ομάδα της Πάτρας αλλά και να  είναι  κοντά στο σπίτι του αφού είναι γνωστό πώς ο Χατζόπουλος μένει στην Τρίπολη.
ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ
Στο μεταξύ ένας άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, μιας και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ενώ είχε κανονισθεί συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη που τελικά δεν έγινε καθώς, ο μεγαλομέτοχος ήταν απασχολημένος με επαγγελματικές υποχρεώσεις .Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης αναμένεται να δει αυτή την εβδομάδα τον Κώστα Χρυσοχοϊδη για να λύσει το συμβόλαιο του . Όταν αυτό θα γίνει κοινή συναινέσει, ο Πανθρακικός θα είναι η ομάδα που θα βρίσκεται πλέον κοντύτερα στην απόκτηση του. Η ομάδα της Κομοτηνής ξέρει τον παίκτη καλά κι έχει το προβάδισμα για την μεταγραφή του έμπειρου  αμυντικού μέσου.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments