Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες!»

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες!»

0
mperetoulis giannis
Dodekanisos

Την άποψη πως η Αδερφοσύνη (πρώτος αντίπαλος του Ευκλή) είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί αρκετά και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι εξέφρασε μέσω του news12 o αρχηγός του Ευκλή Σορωνής Γιάννης Μπερετούλης. Ο έμπειρος μέσος μεταξύ άλλων τόνισε πως χρειάζεται πολύ προσοχή στο παιχνίδι της πρεμιέρας ενώ σχολίασε και την χθεσινή πρόκριση της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Απολλώνων (0-3). Αναλυτικά:
«Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό μας, με τα δυο τέρματα που πετύχαμε. Στην επανάληψη πάλι νομίζω πως η ομάδα «έκατσε» διότι τόσο το σκορ όσο και ο αντίπαλος μας το επέτρεψαν αυτό, όμως δεν πρέπει να γίνεται. Γενικά ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.
Όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πρόσθεσε:
«Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αδερφοσύνη. Σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Η Αδερφοσύνη είναι μια ομάδα που είναι καινούργια στην κατηγορία έχει ενισχυθεί αρκετά, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θεωρώ πως βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο και έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας κ. Θρουμουλόπουλο. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω απ΄όλα υγειά.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments