Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κάθε πέρσι και καλύτερα για τους Βετεράνους (pics & video)

Κάθε πέρσι και καλύτερα για τους Βετεράνους (pics & video)

0
Dodekanisos

Λιγοστεύει ο αριθμός των παικτών όπως φάνηκε στο φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής και δεν υπάρχουν αντικαταστάτες. Άδειες οι εξέδρες, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και φέτος

Κάθε πέρσι και καλύτερα για τους Βετεράνους Ρόδου και Διαγόρα. Όσοι περνάνε τα χρόνια όπως φαίνεται ολοένα και μειώνονται. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο σημερινό ετήσιο ραντεβού της Μεγάλης Παρασκευής όπου αγωνίστηκαν στο καθιερωμένο φιλικό ραντεβού. Λιγότεροι από πέρσι έδωσαν το παρών, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Ρόδου με το ζόρι μπόρεσε να συμπληρώσει την ενδεκάδα της ενώ και ο Διαγόρας είχε αρκετούς πιο …νέους παλαίμαχους στη σύνθεση του. Από το φετινό ραντεβού απουσίασαν βέβαια και οι αξέχαστοι Γιάννης Παυλίδης και Σπύρος Αγγελόπουλος.

Όπως και να έχει βέβαια, αυτοί που έδωσαν το παρών αγωνίστηκαν, το χάρηκαν και για μια ακόμα φορά, έστειλαν το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξεχνιέται. Στα μείον και ο ελάχιστος κόσμος που και πάλι έδωσε το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που ασφαλώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο Διαγόρας επικράτησε εύκολα φέτος με 6 – 1. Οι «κυανέρυθροι» με πιο φρέσκια πόδια και με περισσότερες επιλογές δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν μια εύκολη νίκη.

Το news12 ήταν εκεί και φέτος και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ένα video και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε και εσείς μια γεύση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments