Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καθαρίστηκε το γήπεδο και το 5Χ5 στο Παραδεισίου

Καθαρίστηκε το γήπεδο και το 5Χ5 στο Παραδεισίου

0
Dodekanisos

Καθαρισμός στον περιβάλλοντα χώρο του κεντρικού του γηπέδου στο Παραδείσι αλλά και του 5Χ5 πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Κλεάνθη θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον αντιδήμαρχο Τάσο Σπανό.

Αναλυτικά:

«Κάθε σωματείο ερασιτεχνικό που θέλει να προάγει τον υγιή αθλητισμό πρέπει να έχει καλούς συνεργάτες ώστε να καταφέρει να επιτύχει τον στόχο του. Ετσι κ εμείς στον Α.Ε.Σ. Κλεανθη Παραδεισιου είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ενα τέτοιον συνεργάτη, τον Αντιδήμαρχο Αφαντου και Πεταλούδων κ.Σπανο Αναστάσιο.

Ο κ.Σπανός είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και σε κάθε προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την εικόνα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και όχι μόνο. Θελουμε δημόσια λοιπόν να τον ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του Γηπέδου Παραδεισίου, όπως επίσης και για τον χώρο στο Γήπεδο 5Χ5.
Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να παρέχουμε καλύτερες συνθήκες αθλητισμού στα παιδιά του χωριού μας και με την βοήθεια τόσο του κ. Σπανού Αναστάσιου όσο και του Προέδρου του χωριού κ.Σταυριανου Βασιλείου είμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments