Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» το ντέρμπι ο Φοίβος!

«Καθάρισε» το ντέρμπι ο Φοίβος!

1
DSCN9986
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε δύναμη, πάθος και κατά διαστήματα ποιότητα, ο Φοίβος νίκησε με 3-1 τον Κλεάνθη στο γήπεδο Κρεμαστής. Αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων αλλά και ουδέτεροι παρακολούθησαν τον αγώνα των γειτόνων, που είχε χαρακτηριστεί ντέρμπι, όμως τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά για κάθε πλευρά. Οι φιλοξενούμενοι πολύ γρήγορα(20΄) πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 0-1, όταν ο Λυριστής εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σωκράτης Ορφανίδης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1. Ο Φοίβος αιφνιδιάστηκε από το γκολ που δέχτηκε, αντέδρασε γρήγορα, ισορρόπησε την κατάσταση και πίεσε για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 44΄ με δυνατό σουτ του Αξιώτη, 1-1. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις ομάδες να κυνηγούν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε άλλο αέρα στο παιχνίδι και εκείνη που τα κατάφερε ήταν ο Φοίβος, αφού ο Παλάζης στο 65΄με ένα έξοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στο «Γ» και έκανε το 2-1. Ο Κλεάνθης δεν το έβαλε κάτω συνέχισε να είναι στο ματς αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-1 με σουτ του Αξιώτη στο 79΄και εκεί φάνηκε πως δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα γυρνούσαν το παιχνίδι για να πάρουν κάτι διαφορετικό από τον Φοίβο.
Διαιτησία Πατσιόπουλος-Σταυρούλιας-Καλκαβούρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ:Τόππος, Ταφάνι(80΄ Ντόστι), Σ. Ορφανίδης, Παϊζάνος(46΄λ.τ. Τρέχας),Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Καραγεωργίου,Ν. Ορφανίδης, Χατζηκοσμάς(85΄Μάτσης), Αξιώτης,Παλάζης.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Καστανάκης, Γιατσάτσος, Μπαούρης, Φωτεινής, Καρίκης(65΄Πελέκης), Μαριάς, Γιαννίκος(80΄Θάνος), Ποζατζίδης, Γκινής,Λυριστής, Αλεξανδρίδης(70΄Πλύγκος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
massari
massari
7 years ago

mpravo mpaouri