Αρχική Videos «Καθάρισε» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός

«Καθάρισε» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός

0
Dodekanisos

Το «εισιτήριό» του για την ημιτελική φάση στο φετινό κύπελλο Ελλάδας, εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός μετά το εμφατικό 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Διαδικαστικό χαρακτήρα αποκτάει πλέον η ρεβάνς της Τρίτης (25/01).

Ο Παναθηναϊκός εισήλθε «φουριόζος» στην αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Αναγέννηση και έφτασαν εύκολα και δίκαια στην νίκη. Τρομερά… κέφια απ’ τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα των «πράσινων», δύο ασίστ (προς τον Βραζιλιάνο) κι ένα γκολ από τον Αϊτόρ. «Κερασάκι» στην τούρτα από τον Καρλίτος, που με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ λίγο πριν το ημίχρονο έγραψε το τελικό 4-0. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο VAR της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Μάλιστα μετά από παρέμβασή του στο 63ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Καρλίτος, καθώς υπεδείχθη οφσάιντ ο Παλάσιος πριν βγάλει την ασίστ.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (77’ Σάντσες), Βιτάλ (46’ Παλάσιος), Καρλίτος (67’ Ιωαννίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος (69’ Πολίτης), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Βιδάλ (46’ Μπάλλας), Γκίνη, Μανιός (46’ Λαρέα), Μπραμπίγια (46’ Καρανίκας), Μπένγκοα (69’ Ξέρρας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments