Αρχική Εφηβικό «Καθάρισε» στο πρώτο μέρος ο Κλεάνθης

«Καθάρισε» στο πρώτο μέρος ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Την νίκη στο τοπικό ντέρμπι του Εφηβικού  με τον Φοίβο πήρε ο Κλεάνθης, που νίκησε με 2-0. Η αναμέτρηση ήταν εξ’ αναβολής, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτεροι κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 16’, ο Σαΐτης, με ωραία προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στην συνέχεια εξακολούθησαν να πιέζουν για δεύτερο τέρμα, είχαν μάλιστα και δοκάρι, και τελικά τα κατάφεραν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 42’, ο Κετσές, με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).

Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν ιδιαίτερα οι ισορροπίες, με τον Φοίβο να κερδίζει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς. Έτσι, οι νεαροί «μαυροκόκκινοι» πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικού (Αναστασοπούλου, Καραβελατζή)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Μουρίκης, Κόσινας, Χατζηδιάκος, Κόνιαρης, Παπακωνσταντίνου, Μάργαρης, Κεβάνι, Σαΐτης, Ζότα, Κετσές. Έπαιξαν και οι Δρούλιας, Πηδιάκης, Κουμαριανός και Ζουρούδης
ΦΟΙΒΟΣ: Καράτι, Τσόκα, Ντελλάκης, Τραπουζάνης, Μακρής, Κυρτάσογλου, Μπαλάκης, Μπούτσκα, Πολυχρόνης, Πρίφτη, Φλεβάρης. Αγωνίστηκαν και οι Πατινιώτης, Παπαντωνίου, Κωνσταντάρας και Κώστας

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments