Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στο δεύτερο

«Καθάρισε» στο δεύτερο

1
asteras aera
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που κύριο στοιχείο του ήταν η δύναμη, ο Αστέρας Παστίδας νίκησε με 2-0 τον ΑΕΡΑ, ο οποίος από το 47΄αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλλει το παιχνίδι της από την έναρξη του αγώνα, παρόλα αυτά όμως σε κάποια πολύ μικρά διαστήματα δημιούργησαν καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση παρέμεινε η ίδια αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, είχαν την υπεροχή και πέτυχαν δύο γκολ που τους χάρισε την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προσέχοντας την άμυνα τους, έβγαιναν μπροστά με αντεπιθέσεις,απείλησαν την εστία του Ροδανάκη αλλά δεν βρήκαν στόχο για να μπουν στο παιχνίδι και να πάρουν κάτι από το γήπεδο της Παστίδας.
Το μεγαλύτερο και μοναδικό κέρδος του αγώνα, ήταν η εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Παύλου Γκουγκουντρή κάτω από τα δοκάρια του ΑΕΡΑ, μετά την αποβολή του γκολκίπερ Καστριτσέα με κόκκινη κάρτα, διότι χτύπησε αντίπαλο(Φελεσάκης) εκτός φάσης.
Τα γκολ
53΄ Ο Λολάκης με τον Παγκράτη έπαιξαν πολύ ωραία το ένα-δύο από τα δεξιά, δυνατό σουτ του δεύτερου, απέκρουσε ο Γκουγκουντρής. Ο Πάπα πρόλαβε τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
70΄ Ο Καρύδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά. Η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Ο νεαρός «πορτιέρο» του ΑΕΡΑ, τυφλώθηκε από τον ήλιο και δεν μπόρεσε να αποκρούσει, 2-0.
Διαιτησία Ράδος-Βασιλείου-Αχιολάς
ΑΣΤΕΡΑΣ.: Ροδανάκης, Λικομέτι,Καλαγρής(54΄λ.τ. Πολυχρόνης), Καρύδης, Χαριτάκης, Παγκράτης(80΄Πίσκαπας), Φελεσάκης, Ισκάς(86΄Αποστολάτος), Κυπριώτης,Πάπα,Λολάκης.
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Μαλλιάλας, Δανάς, Γαργάλης,Συμεωνίδης(71΄Νικολής), Γιαννάκης, Στεφανής, Ροκάϊ(49΄ Γκουγκουντρής),Τριχιάς(22΄λ.τ. Κανελλόπουλος), Φιλιππάκος, Πλύγκος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
7 years ago

Με δέκα ο ΑΕΡΑ λόγω αποβολής; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!! κατάθεση των δελτίων στην ΕΠΣΔ ΤΩΡΑ!!!!